Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaka

FRANCJA szukam ludzi ktorzy pracuja i zyja w tym kraju....ja za 2 tyg.

Polecane posty

Gość jakotaka

wyjezdzam do faceta rancuza i rzyznam ze sie troche boje:-(nic nie wiem o tym jak tam jest jak sie zyje jacy ludzie itd.?? mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto ze mna troche pogada i naswietli mitemat:-)

Gość jakotaka
nie ma nikogo?!! to moze jest ktos kto zna jakies stronki z forum

Gość la_parisienne1981
autorko,jesteś jeszcze???

Gość huligansen
hehe kolezanka zaszalala ;) a ja uwazam ze znajdziesz kogos na gronie (jesli takowe posiadasz) jest duzo osob mieszkajacych we francjiz znajdziesz wchodzac na francje czy na jakies konkretne miasto ;) przy okazji ludzi emaja fotki i latwiej mozna rozpoznac jesli planuje sie spotkanie na obczyznie ;)

Gość edytka88
kolezanka ma racje z tym gronem..kiedys szukalam ludzi z niemiec i znalazlam tam duuuzo i bardzo sie oplacalo:)zycze powodzenia!

Gość jakotakaa
dzieki za odp juz jestem na miejscu dokladnie strasburg........i jak narazie bardzo mi zle nie mam wogole kontaktu z polakami:-(mam nadzieje ze to sie zmieni........ jezeli sa tu jakies osoby z moich okolic prosze o kontakt na gg 4023690

Gość edytka88
cos mi sie zawiesza ta kafeteria..wiec moga byc 2 wiadomosci;) niestety nie znam nikogo we francji ;/ ale mam nadzieje z eniejestes az tak samotna a poznanie znajomych to wkestia czasu..przedewszystkim jestes tam z facetem nie wiem czy to wakacje czy pracujecie tam..mam nadzieje ze nie siedziesz sama w domu caly czas..pozatym twoj chlopak jak kocha nie pozwoli bys byla smutna u niego w kraju i zapewne pozna cie ze swoim towarzystwem..tak samo pewnie i ty bys zrobila gdybyscie byli w polsce;)mam nadzieje ze sa ok i jakos sie z nimi dogadujesz bo dla mnie francuzki to czarna magia hehe najwazniesze ze twoj chlopak jest przy tobie i dobrze jest miedzy wami.zobaczysz wszystko bedzie ok!to kwestia czasu pozdrawiam

Gość jakotaka
edytka88 dzieki wielkie za slowa otuchy:-) jak narazie jest fajnie brakuje mi tylko kontaktu z rodakami.......probowalam przez grono ale ci ludzie chyba nie zycza sobie rzadnych kontaktow z polakami albo nie wiem co.........nie za ciekawie w kazdym badz razie......... licze na to ze z czasem wszystko sie ulozy jakos:-) narazie ciesze sie ze mam super faceta co mnie wspiera i stara sie zeby bylo mi jak najlepiej......... pozdrawiam

Gość o ranydscf
jedziesz do faceta francuza i nigdy tam nie bylas ??????

Gość edytka88
szkoda ze ci ludzie jacys malo "przyjazni" ja tam bym sie cieszyla ze mam nowa kolezanke do wyjsca na miasto, na piwko..do plotek cokolwiek;) wiesz moze na gazeta forum sprobuj..trzymam kciuki !!!!

Gość jakotaka
poznalam kilka osob tym sposobem ale niestety miszkaja dosc daleko odemnie....... a co do ludzi tutaj polakow to jakos tak dziwnie jest ze chyba nie szukaja za bardzo kontaktow z rodakami.........dziwne no ale coz licze ze jeszcze poznam normalnych ludzi:-)

Gość edytka88
az z ciekawosci weszlam na grono i na strasburg bo mowilas ze tam mieszkasz i jest duzo ludzi..moze poogldaj foty i wybierz takie nie wiem bardziej imprezowe..nie wiem i sprobuj do nich napisac wiadomosci