Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transylwania

to jest calkowicie inny czlowiek

Polecane posty

Gość transylwania

kurde jesesmy ze soba 9 miesiecy a ja widze ze on jest jednak inny niz myslalam................teraz wychodzi z niego prawdziwa natura.......ni jest moze jakims wielkim skurwysynem ale myslalam jednak ze jeste bardziej uzczuciowy, myslalam ze jest bardziejodpowiedzialny i dorosly...aa z teg co zauwazam to jemu tylko jedno w glowie glupue gadanie laski ruchanie kiedys tak nie mowil przynajmniej przy mnie..a terazzz moze wedlug was przesadzam ale ja poprostu sie zawiodlam:( nie wiem jak to wyrazic:( jeszcze jak jestemy sami to jest ok ale jjak juz jest w meskim towarzystwie to targedia :( mys ie tak bardzo roznimy............. wlasnie sie na niego wkurzylam mam tego dosc:( chyb to koniec wiem zaraz mni zjedziecie ze przesadzam

Gość transylwania
:(

bo taki jest uczuciowy ale.. bedac z innymi sluchacj ich teorii na temat zycia, zwiazkow stał sie taki jak oni zobacz tyle lat?040-07 musial sie zmienic pod ich wpływem. Nie było ciebie u boku jego tak dla rownowagi:) jesli był taki to i taki bedzie:) wroci do siebie samego:)

Gość transylwania
dzieki ludzie