Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motyl we snie

Zgubione lata.

Polecane posty

Gość Motyl we snie

Mam 21lat, stracone chwile, tak mi się wydaje. Gdzieś czegoś nie zrobiłam, że wciąż mi tego brakuję, a jest już za późno. Może jestem romantyczka, zawsze marzyłam o tym by ktoś pokochał mnie od pierwszego "spojrzenia", by zabiegał o mnie, by wyglądało to pięknie. Niestety trafiało sie zwyczajnie, kilka zwiazków jeśli mozna tak nazwać bez tego czegoś, i teraz związek który trwa 6 lat, ale weszła rutyna. Zreszta nigdy nie było, jak w snach... ehh.. Za daleko odbiegam od rzeczywistości?? Poprostu wole wersje Ksiżniczka i Książe a nie rzeczywistą postać. Dałabym wiele by przeżyć taką przygodę, a byc może coś na całe życie, coś innego niż jest teraz. Czy ktoś z was miał kiedyś takie marzenia???

Gość biała woda
wybacz, że odbiegam od tematu, ale masz 21 lat, za sobą kilka związków bez tego czegoś i jeden 6-letni? zastanawiam się czy to ja jestem dziwna, czy świat, zresztą nevermind, powodzenia w szukaniu

Gość Motyl we snie
Rozumiem że dziwnie zabrzmiało "kilka związków" oczywiście kolonijnych, szkolnych czy tez wśród znajomych które traktowałam poważnie. Kilka nie oznacza 10 około 5takich których myślałam,że będzie to coś. Niestety każda osoba w tym wieku przeżywa takie miłosci. A mój obecny miał być tym czymś innym, niby przez czat, póxniej kilka spotkań, on z innej bajki. A teraz taki jak większość.

Gość Motyl we snie
chciałam dodac , że jestem jeszcze dziewicą analną

Gość Motyl we snie
podszywie wredny, nudzi Ci sie to załóż swój temat :(

Gość Motyl we snie
O to że brakuję mi czegoś w życiu pięknego, nie bawi i nie uszczęśliwia mnie rzeczywistość. Jest monotonna i beznadziejna. Całe życie jest bez barw. Mam inne poglądy niz inni ludzie, trudno klimatyzuje sie wśród innych ludzi, ponieważ większość ma takie same zdanie, a ja odmienne. Więć jestem samotnikiem, z jedną przyjaciółka od lat, okazem inności w sprawie myśli o życiu.

Gość Motyl we snie
stara sie o mnie jeden taki.... ale jest chory na epilepsje.

Gość burza mnie przeraza
a jak masz na imie motylu?

Gość Motyl we snie
Stefania. ładnie? a na drugie mam Eugenia.

Gość Motyl we snie
Czy to wazne jak mam na imie??

Gość Motyl we snie
ważne jest to , że mam anorgazmie

wiesz ja sie dokladnie tak samo czuje jak ty. Od jakiegos czasu weszla rutyna w nasz zwiazek. tez mam wrazenie, ze czas mija a ja tylko sobie siedze