Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maximka

Nokia 5200 czy Plusfon401i

Polecane posty

Gość maximka

Wybieram sie do salonu Plusa i chce podpisac umowe na Cafe Plus. Co do oferty nie mam watpliwosci, ze jest oplacalna, niestety nie wiem , ktory telefon wybrac czy Nokie 5200 czy Plusfon 401i. Prosze o rade

Gość majgasz
Hm to zalezy jeśli lubisz experymentowac z nowosciami wez sobie Plusfon, jesli wolisz sprawdzone i znane marki wez Nokie:) Swoja drogą w Cafe Plus oferta telefonów jest chyba nieco szersza, wiec sie zastanow jeszcze

Gość mormmmonka
Jaz Cafe Plus mam oprocz mega ilosci darmowych minut^^ fajny telefonik Motorola K1 i ja ten bym Ci polecila

Gość katonka
Plusfon to zapewne dzieło sieci Plus, ma ktos ten telefon?

Gość plusfon to taki chiński
wynalazek Huawei U120, sprzedawany w Polsce pod nazwa Plusfon :classic_cool: Na papierze lepiej wypada ten Plusfon:P, lepszy aparat, ma juz obsługe UMTS a nie tylko GSM

Gość majkwiecien
Ja chyba wole Nokie. Bardzo fajna oferta ta Cafe Plus,tak duzo darmowych i minut i duuuuuuuuzy wybor telefonow

Gość OGITARIO
o PLUSFONIE SLYSZALAM JUZ PRZY OKAZJI JAKIS INNYCH OFERT PLUSA.ZASTANAWIAM SIE CZY NIE WYPROBOWAC

Gość BondJammmes
Ja bym sie zastanowil nad innymi telefonami, ktorych w tej ofercie akurat nie brakuje, dwa wymienione nie sa moimi faworytami. Ogolnie propozyvcja Plus- Cafe Plus jest na tyle kuszaca, ze mimo, ze jestem stuprocentowym facetem zastanawiams ie czy jej nie wziac

Gość tatoamarcin
a ja bym sprobowal z tym Plusfonem, ciekawi mnie jego funkcjonalnosc

Gość achhhh
a ja mam piekna motorole K1 cudowny aparacik, bomba

Gość glosss
plusfon to bardzo fajny telefon, który dorownuje technologia najpopularniejszym markom. ja podpisuje umowe w cafe plusie przed swietami i prawdopodonie zdecyduje sie na niego

Gość artdeco
mam cafe plus i wybralam inny telefon niz podalas -nokie 5200, zastanow sie nad wyborem, bo w tej ofercie maja naprawde duzy, dla kazdego cos fajnego