Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanka556

CHCE PZREDłUżYć WłOSY A MAM BARDZO MAłO SWOICH.....WIęC

Polecane posty

Gość kanka556

Chcialabym miec dlugie,GRUBE wlosy ale swoich mam tak malusienko ze nie bedzie ich az tyle,aby przyczepic chociazby 100 pasemek :/ wiec czy to jest niemozliwe zeby fryzjerka uformowala mi piekna gesta fryzurke?

Gość kanka556
??

Gość jesli masz delikatne włosy
to przedłużanie je jeszcze bardziej zniszczy, w końcu to ingerencja we włosy, zbytnio je obciążysz i zaczną wypadac, po zdjeciu tych pasemek okaże się że kondycja włosów będzie jeszcze gorsza niż przedtem i co wtedy zrobisz ? będziesz zakąłdac kolejny topic na forum co masz zrobic ?! to nie lepiej stosowac odżywki do włosów, tabletki ze skrzypem i dobrze je obciąc, wycieniowac ...

Gość kanka556
po wycieniowaniu to w ogole nie bede ich miala :D teraz katuje sie tym skrzypem i innymi witaminami ,wlasnie pedzygotowujac wloski do przedluzenia.Swoje mam gdzies za lopatki i sa w dobrej kondycji ale sa tak masakryczbnie chude ze nawet nie widac ,ze dlugie bo ich prawie nie ma:P niestety natura mnie nie obdarzyla:P i choc raz w zyiu chcialam miec piekne dlugie geste wlosy

Gość laaala
Może raz w życiu będziesz mieć piękne długie, pytanie pierwsze: jak długo w nich wytrzymasz, bo to nie jest wygodne, pytanie drugiej, jak długo będziesz mieć potem paskudne, zniszczone i prawdopodobnie odrastające ze ściętych ma krótko strzępy włosów. O to ci chodzi?

Gość kanka556
jesli chodzi o niewygode to nie martw sie -wytrzymam....a co do tego zniszczenia...mam mnostwo kolzeanke ktore przeluzaly wlosy majac swoje delikatne i nie maja teraz z nimi problemow....wlosy daja bardzo duzo,a skoro moje sa du dupy:P to trzeba sobie pomoc inaczej:P....mysle nad metoda doszywania wlosow nicia bo ona niszczy najmniej...a czy myslicie ze metoda na klipsy jest jeszcze mniej obciazajaca?

Gość rene..
Cóz, jak ci nie przeszkadza noszenie cudzych martwych włosów.... W każdym razie przygotuj się na ścięcie swoicj własnych jak te nieżywe już ściągniesz.

Gość kanka556
a niby czemu mialaby scinac potem swoje...jedynie podciac

Gość kanka556
a niby czemu mialabym scinac potem swoje...jedynie podciac