Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janniss

?????

Polecane posty

jak dac do zrozumienia chlopakowi, ze mi na nim zalezy? jego bliscy koledzy uwazaja, ze on cos do mnie czuje, ale sam nic mi nie powiedzial... nie wiem co zrobic zeby go osmielic, poniewaz ten chlopak mysli, ze zalezy mi na kims innym. nie chce mowic mu tego wprost, wole miec droge odwrotu, zeby w razie czego obrocic wszystko w zart...

Gość zrób mu loda
z nienacka i zaskoczenia

Gość tylko bez połyku
bo jak połkniesz to ciężko będzie obrócić w żart:O

Gość nalesnik
tez mam podobny problem i tez nie wiem jak dac mu do zrozumienia hehe...........

Gość zrób mu loda
zrób mu big milka

a może: * częste spojrzenia głęboko w oczy * uśmiechanie się * rozmowa z podtekstami :P (jak jesteście na bliższych relacjach niż tylko znajomi z widzenia) * mały flirt ;) * droczenie się * niby przypadkiem dotykanie etc jesteś kobietom to coś wymyślisz :)

kurcze... po co ja bylam taka szczera i mu sie zwierzalam ?! i on teraz chyba dal za wygrana, a ja coraz wiecej o nim mysle... :(

coffe with milk--> dzieki. mam nadzieje, ze cos w koncu wymysle, bo jak nie... :) i tak wszyscy znajomi uwazaja, ze jestesmy para, ale on milczy na ten temat...

Nie ma za co ;) ... może liczy bo jest nieśmiały albo jeszcze nie jest tak do końca tego wszystkiego pewny ... pokaż mu, że nie jest Ci obojętny wtedy wszystko się wyjaśni :)