Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do allegrowiczek

co sie bardziej oplaca? sprzedawac ciuszki w zesstawach czy pojedynczo??

Polecane posty

Gość do allegrowiczek

podzielcie sie swoim doswiadczeniem

Gość odswiezamy
to zalezy jakie ubranka w jakim stanie czy firmowe czy nie trzeba wziąć pod uwage rozmiarowke i plec oczywiscie generalnia to jest pytanie raczej do kupujacych a nie do sprzedajacych -jak oni wola zestaw-placisz raz za przesylke i masz 1 aukcje(co tez jest taniej dla ciebie) mozesz wystawic pojedynczo -ale koszt aukcji wzrasta-jesli kupi od ciebie 1 osoba to tez placi jak za 1 przesylke zalezy czy chcesz aukcje kup teraz czy z licytacja?..................

Gość do allegrowiczek
ciuszki są w dobrym stanie no i firmowe , nie chcialabym ze jak sprzedam caly zestaw to koszt np jednego ciuszka np. fajnych jeansow lub bluzy wyszedl 5 zl, bo jezeli takie są stawki(chodzi mi o zestawy) to chyba faktycznie lepiej wystawic pojedynczo doradzie mi drogie mamy

Gość wózek to wózek
przetestuj zrob jedna aukcje zestawowa i kilka pojedynczych i zobaczysz sama to wszystko zalezy od klienta

Gość do allegrowiczek

Gość do allegrowiczek
nie wierze ze zadna z was nie sprzedawala na allegro i nie jest w stanie mi pomoc!!! dziewczyny nie badzcie takie i podzielcie sie swoim doswiadczeniem

Gość lo987
sprobuj pojedynczo i w niewielkihc zestawach np. 2 sztuki. czesto jak jest wuekszy zestaw, to ni wszystkie ciuszki w nim sie podobaja. puszczaj aukcje od zlotowki, a bedziesz miec wziecie

ja sprzedaję w zestawach 30-40 szt. Nie lubię latać na pocztę co chwilę :O Raz a dobrze

ja raczej w zestawach- mniejszych czy wiekszych ale nigdy pojedynczo bo raczej pojedynczo nikt nie kupi- za duzo tego jest. a taki zestaw to fajna sprawa i niby mi tam taniej wyjdzie ale jaką mam pewnosc ze jak wystawie pojedynczo to sprzedam wszystko?

Gość lo987
rafinka, mozesz podac linka do ktorejs z twoich aukcji?

Gość ale cena tu dopiero
a najlepiej sprzedaja sie zabawki!!!! karuzele maty etc cos co kazda mama kupuje a dziecka tak naprawde to nie interesuje i tym sie fajnie handluje:)

Gość odswiezammm

Gość upupupupppupupupup