Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Okropny kaszel u palaczy...

Polecane posty

Gość cati82

Moja mama pali papierosy, i ma okropny mokry kaszel w ciagu dnia co chwile, i czasem ja dusi, ale przewaznie jest mokry. Syropki ani antybiotyki nie pomogly, co jej pomoze????....Poradzcie..

szkoda pieniążków na syropki i temu podobne, może Mama powinna rzucić papierosy?

Gość jesli mama musi palić
to niech pali jakieś lightowe papierosy, polecam R1 R1 zawirają śladowe ilości smoły i nikotyny, nie ma po nich kaszlu są pewnie inne marki papierosów, które nie duszą człowieka no i nie palić za dużo... maks 10-15 papierosów dziennie im mniej tym lepiej pozdrów mamę i namów ją by zmieniła gust tytoniowy

Gość niestety ale
tutaj tylko całkowite rzucenie palenia może pomóc :O Wiem coś o tym bo ja miałam takie ataki kaszlu kiedy paliłam i były one tak silne że nie mogłam sobie z nimi poradzić. Dopadały mnie na wykładach. Musiałam wychodzić z sali żeby się wykaszleć. Kiedy rzuciłam palenie to to kłucie w płucach utrzymywało się jeszcze pół roku (!) od rzucenia palenia. Potem jednak zanikły całkowicie i od lat już nie męczy mnie żaden kaszel. Jednak ja od lat już nie palę papierosów. Jak ktoś ciągle pali to nie bardzo może liczyć że mu się poprawi samo od siebie. Trzeba rzucić palenie.