Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karawkawsłoniu

błono przerwij się!

Polecane posty

Gość karawkawsłoniu

byłam u lekarki, która stwierdziła, że mimo, to iż normalnie miesiączkuje, konieczne będzie nacięcie błony dziewiczej, aby można było współżyć, skierowała mnie do szpitala, w szpitalu dwaj doktorzy, stwierdzili, że wg nich nie ma takiej konieczności i nie wykonali zabiegu, stwierdzili, że rozdziewiczenie może być utrudnione ale nie potrzebna jest ingerencja lekarska. z moim ukochanym próbowaliśmy już kilka razy, ale gdy penis zaczyna naciskać na błonę, czuje okropny ból, w miarę napierania on zwiększa się, to nie jest to kilka sekund znośnego bólu o którym wszyscy tutaj piszą. nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji? jaka jest wg was najlepsza pozycja, w której najszybciej i w miarę najmniej boleśnie dojdzie do przerwania błony? czy raczej powinnam jednak jeszcze raz iść na zabieg? jak bardzo to może boleć? jak to było w Waszym przypadku? dzięki za każdą odpowiedź :*

Gość - wetlook
to nic dziwnego, że cie boli, skoro zamiast skłonić partnera, żeby w ciebie wszedł aż po bile, bawisz sie w napieranie penisem na błone. Poproś go, żeby cie związał, zakneblował i wydymał porządnie choćby nie wiem co sie działo- wtedy pozbędziesz sie swojego problemu :P