Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happym

jak zrobic prezentacje w youtube?

Polecane posty

Gość happym

hej Mama takie pytanie czy ktos wie jak zrobić taka preznetacje z podkładem muzycznym które sa na youtoube? czy wystarczy zrobic prezentacje w pp? i ją tam wstawić. Bardzo prosze o pomoc, bo chciałam zrobić cos dla mojego misia:)

Gość happym
Proszę pomóżcie :)

Gość Mądry Anglik
no dobra ;) 1.prezentację można zrobić najprościej w jakimś programie do obróbki np darmowy windows mowie maker jak masz windows xp to powinnaś go mieć na pasku zadań. 2.chcesz zapewne pokazać jakieś fimiki zdjęcia i z pdkładem muzycznym to proste jak będziesz miała problem to napisz ;) 3.jak się zalogujesz na youtube wystarczy kliknąc upload wybrać ten pokaz z dysku będzie zapisany jak filmik i umieścić tyle :)

Gość happym
Dziękuję Postaram się coś stworzyć :)

Gość happym
no prawie sie udało. Tylko nie wiem dlacxzego u mnie na komputerze działa a jak zgrałam na pena i zniosłam do kupeli to już nie działa :((( Do tego nie wiem jak wydłużyc czas wyświetlania jednego zdjęcia :( Prosze o pomoc:)

Gość happym
no niby znalazłam w pomocy gdzie sie zmienia czas wyswiettlania obrazu ale powowiem szczerze ze nic to nie daje :(

Gość happym
dodałąm ten plik na youtoube, ale jest jako niedostępny :( nie wiem dlaczego czy ktos potrafi mi pomoc i powiedziec dlaczezgo tylko u mnie moge odtwoerzyc ten filmik?