Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni88

pomocy, czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość moni88

przez prawie rok zazywalam tabletki antykoncepcyjne, ok.20wrezsnia wzielam ostatnia tabeletke i po tygodniu przerwy wposlrzylam z chlopakiem z zabezpieczeniem prezerwatywa, nie pekla ani nic, ale do tej pory nie mam okresu, spoznia sie juz ponad tydzien, ponadto jem ogromne ilosci, a jak czegos nie zjem to slabo mi, poza tym piersi mi sie powiekszyly i sa wrazliwe? balagm pomozcie mi, czy moge byc w ciazy? prosze o syzbka odpowiedz

Gość ciąża jak nic
🖐️

jeżeli prezerwatywa sie nie uszkodziła to nie martw sie, a rozregulowany cykl czy ból piersi moze byc efektem odstawienia pigułek

Gość moni88
haha bardzo smieszne ;p poprostu sie boje przez te mdlosci, na dodatek mam zgage, i siusiu troche czesciej robie

a kiedy był ten stosunek? jezeli ok 3 tyg temu to zrob test, wynik bedzie juz wiarygudny

Gość moni88
no tak cos kolo tego :( strasznie sie boje :( ehh zaraz po tygodniu przerwy dwa dni po nim :(

Gość moni jak najbardziej Cię rozum
iem i Twoj strach, obawy... ja od 3 miesiecy nie mam okresu, test juz wykpoonywalam wynik byl negatywny, za tydzien zas ide do ginekologa.. ale strasznie sie boje, wczensiej nie bylo wolnych miejsc, dlatego dopiero teraz.. ehhh... wiem wiem, zaraz pojawia sie zdania ze jestem nierozwana itp, pozwolcie ze ja o tym zadecyduje, a takie wnioski zostawice dla siebie

Gość moni88
taki strach jest najgorszy, ja sie denerwuje bo popsrtu nie mam kiedy i gdzie zrobic tego testu, a le w tym tygodniu musez go zrobic bo ta niepewnosc mnie dobija :( dzieki za zrozumienie ;*

Gość Kaja161616
Też znam to uczucie :/ Naprawdę masakra :/ Ale wydaje mi się, że w Twoim przypadku raczej to nie ciąża. Jak dla mnie to na 99% skutki odstawienia pigułek. Zrób test (to też bardzo nieprzyjemne, wiem), ale spokojnie, wydaje mi się, że nie ma powodów do obaw - przecież gumka nie pękła :) Pozdro i powodzenia!

Gość Dan88
no Moni i co sie okazało;) tak jak mówiłem objawy po tabsach. a tak sie bałas. pozdrowionka dla Ciebie. do zobaczonka :*