Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brand new women

powiecie mi czy mam recje?

Polecane posty

Gość brand new women

chodzi mi o sytuacje jakąprzezylam dzisiaj z chlopakiem. pozyczylam mu samochod, przy luczykach mialam piękny brelok, ktory dostalam jakiś tydzien temu od przyjaciolki na urodziny. on go zgubil, wscieklam się ze stracilam cooś co mi sie bardzo podobalo i mialam tak krotko. to go pytam gdzie go widzial ostatni raz a ten mi mowi, ze przy kluczach, ale pytam gdzie!! ale on mi nie odpowiedzial i zaczal sie dziwic, dlaczego wpadlam w taka zlość. wsciekalam się coraz bardziej z kazdym jego pytaniem dlaczego siętak zloszcze bardzo. dlugo to ciągnąl i nie chcial mi pwoiedziec gdzie go widzial ostatni raz. po chyba 15 minutach powiedzial, ze ma ten brelok. wscieklam się jeszcze bardziej, że mną manipulował caly czas i mimo tego, ze widzial, ze sie zloszcze nadal prowadził tą grę. czy mam rację mając do niego żal i będąc na niego wsciekłą? wyszlam od niego i pojechalam do domu

Gość pobawil sie Twoim kosztem
zalosny dupek

Gość brand new women
no ja tez to tak odczytalam, ze się bawił widokiem, jak się denerwuję bardzo. wkurza mnie takie manipulowanie, jakbym byla laleczka w jego teatrze

Gość do autorki topiku.......
A po co sie wsciekac??? przeciez to tylko brelok.. Z drugiej strony naprawde Ci szczerze dała, bo odpadł "niby"...

Gość brand new women
wscieklam się bo on nigdy nie szanuje powierzonych mu rzeczy, jak bierze moj telefon to zawsze mu spadnie na podloge, a ja go mam juz dwa lata i nie spadl mi ani raz. ubralam nowa bluzkę, to mi ją wypaskudzil, chocmowilam, zeby się nie zbliżał do białej bluzki majac na twarzy tormentiool (brazowa maśc). a teraz dalam mu auto na pare godzin i juz cos zniszczone. a to był naprawde ładny breloczek, nigdy takiego fajnego nie widzialam, sliczna mysza z brylancikami. no sliczny, strasznie mi się podobał i ten mi mowi, ze go zgubił i tak sobie mna pogrywał

chyba w jego mniemaniu to miało być zabawne, no ale jak widać nie było.. masz prawo być zła ale czy warto tak bardzo rozdmuchiwać ta sytuację? powiedz mu otwarcie bez złości czemu Ci sie to nie podobało.. może zrozumie

Gość brand new women
powiedzialam, ze mi się to bardzo nie podobalo, ale on jak zwykle uwaza, ze jest niewinny bo przeciez to ja jestem wymyyślaczem. wrrrrr oj jak ja nie lubie, jak ktoś mna pogrywa

Gość brand new women
po 4.5 roku nie lubie mojego faceta za to, że nie wie co zrobic, zeby mi bylo przy nim fajnie

Gość malo finazyjna zagrywka
nie wiem po co, nie jest to powazny i odpowiedzialny facet

Gość brand new women
chlop ma 23lata, a takie niby zarty robi, powiedzial mi, ze myslal, ze się tak slodko zachowam, ze zginela moja myszka, a ja zamiast plakac się wsciekłam i nie poszlo po jego mysli. podly drań. nie chodzi tu przecież o brelok, tylko o to ze kazda z was chcialaby, aby jej facetowi zalezalo na waszym spokoju a nie na tym, zebyś się denerwowała z nawet najglupszego powodu

Gość brand new women
i niemozna tłumaczyc, ze faceci tacy są, mają tacy nie byc!! ja go tak nie wkurzam na kazdym kroku, jakbym mu powiedziala, ze zapomnialam gdzies jego USB albo coś takiego to by mnie zabił