Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzlagMnieTrafia

jak łatwo zranić

Polecane posty

Gość SzlagMnieTrafia

A może się mylę??? Jak w folderze wspólnych plików ze zdjęciami trafiam na zdjęcia, które zrobił mój mąż na plaży innym laskom... (jedno, jak jedna gwiazda z wielkimi balonami wychodzi z wody, a na drugim dwie panny na kocu obok, gdzie widać głównie piersi jednej; nogi i tyłek drugiej ze świecącymi w słońcu kropelkami wody na ciele...) Zrobiło mi się zajebiście przykro... a mój mąż na to, że chyba nie traktuję tego na poważnie, przecież to nic takiego.... Czy dla Was dziewczyny, to nic poważnego? Czy to jest normalne i nie powinnam się dziwić, tym bardziej wkurzać???? Rozumiem, że na świecie jest mnóstwo atrakcyjnych kobiet, jak i atrakcyjnych facetów, zwrócić uwagę na kogoś to jedno... ale zdjęcia to już dla mnie przesada....

Gość ciurallla
na pewno mi też byłoby przykro

Gość SzlagMnieTrafia
jak sprawić, żeby zrozumiał, że takie "nic poważnego" boli ????

Gość jumbo
widzisz, faceci to takie prymitywne wciaz ewoluujące istoty. Moj poczatkowo twierdzil normalnie, ze sa ladne dziewczyny, ale ze jestem najatracyjniejsza. Po praewie 4 latach, nie dosc ze nie rozmawia z zadnymi, za zadnymi sie nie oglada, to w kinie odwraca glowe jak sa jakies w bikini itd :P Takze zrozum - on mysli innymi kryteriami, moze jeszcze mu sie odmieni...

Gość ciurallla
nie wiem moze po prostu weź aparat i strzel na basenie czy gdzie kilka fotek fajnym kolesiom i np. ich kąpielówkom... ;) i trzaśnij sobie to pulpicie

Gość napiszę tylko
ostatnia rada - dla mnie bomba! :D Tak zrób.

Gość SzlagMnieTrafia
Zemsta? Zawsze starałam się, żeby druga osoba nie czuła się z mojej strony zagrożona, jeśli chodzi o osoby trzecie. Zawsze myślałam na zaś, żeby nie zrobić nic takiego, co by zabolało drugą połówkę... A teraz mam ochotę to olać, zwłaszcza ze mój mężczyzna nie rani mnie po raz pierwszy w podobny sposób. Kolejny raz przekonuję się, że uczciwość jest g... warta. Niektórzy po prostu na nią nie zasługują.