Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dymisja22

rasisici w Polsce

Polecane posty

Gość dymisja22

dlaczego Polacy sa takimi rasistami? dlaczego obrazaja Polki które sa w zwiazkach z czarnoskórymi i czy innymi cudzoziemcami? dlaczego wysmiewaja innych?? robicie to , bo .... dlaczego????

Gość 88 to taka piękna liczba
masz jakiś problem :/

Gość smakosz dobrego wina
a gdzie nie ma rasistów :o

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
up

Gość baca x
A obrażają? Nie znam żadnej "Polki w związku...", nie wiem jak to jest. 88 -> ty idioto, zastanów się co piszesz

Gość legis25
bo sa zazdrosni kazdy inny facet to konkurent, a o czarnych sie zle mowi wiec jest latwiej mu ublizyc, bo sie wie ze sa nietolerowani

Gość dymisja22
ja jestem w szczęśliwym związku z etiopczykiem. i żeby nie narażac sie na zaczepki rasistów noszę go w plecaku. bo on waży tylko 14 kg

Gość legis25
niektórzy nie wiadomo czy są bardziej zabawni czy załosni... raczej to drugie w tym topiku prymuje

Gość łubudubu
moj kandydat do łózka to Somalijczyk

Gość w somalii
wycinaja lechtaczki taki zwyczaj

Gość dymisja22
mojemu napletek i moszne wycieli bo w Etiopii z tego robią tamburyby dla tamtejszych zespołow rege

Gość NieZrozumiecie
Nie mysle ze wy kiedy kolwiek tego zrozumiecie. Samo to ze jak ktos nie lubi czarnych czy innych to jest krzyk rasism. To jest wasz pierwszy blad. To nie jest rasism. Za proste wytlumaczenie. Rozne rzeczy w to wchodzi. Moze zacznijcie od tego ze przewaznie ciemnoskorny facet bialego faceta nie lubi. Wiekszosc tak ma i moge ogolniac. Maja zal do bialych i oni sa zazdrosne a nie my. Zazdrosne o naszej kultury, o nasze pieniadze jako narod europejski, o nasz styl zycia i o nasze kobiety.To ze lubia biale kobiety to jest wiadomo. Mozna dlugo na ten temat rozmawiac ale zastanowcie sie na te punkty, na teraz wystarczy, bo wiem ze nie ma co dalej z wamy rozmawiac na ten temat. Wy nas nie zrozumiecie a my was. Moge tylko dodac ze wiekszosc ludzi ktore teraz ma zdanie takie ze nie lubi murzynow czy hindusow n.p. to kiedys tez mial takie piekne mysli ze swiat moze zyc w zgodzie tak jak wy, az .... oczy sie otworzyly. I prawda jest taka ze to w kazdym kraju jest, tylko Polacy nie nauczyli sie jeszcze ze o tym sie cicho mowi, tak jak np w Ameryce czy w Anglii.