Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąpana w słońcu

Dziecko z Gwałtu!!!!

Polecane posty

\" mam złe i dobre wieści Moim zdaniem powinna się pogodzić z tym bandziorem i stworzyć dom dziecku.Bo co ma się chować bez ojca.W twoim przypadku to wskazane. Nawet gdyby miało się to wiązać z współżyciem.Dziecko musi mieć ojca. Nie ma co ukrywać że lubiłaś jak to robił.Bo gdyby tak nie było usuneła byś dziecko zanim zaczeło by sie rozwijać.Bądz dumna z dziecka i z jego ojca.Doceń to co masz z życia.powodzenia \" mam nadzieje ze kpisz, mam nadzieje ze autorka topiku urządza prowokacje jesli nie to nigdy nie chcialabym przeczytac takiej pociechy wbilabyś mi gwozdz do trumny, jesli wachalabym sie przed koncem zywota, pewnie przestalabuym miec \"dzięki\" tobie wątpliwosci w takiej sytuacji

Gość Nie rozumiem autorki
...dlaczego nie wziela tabletki gdy wiedziała że była zgwałcona :o ...dziecko z gwałtu to dziecko niechciane. ...może autorka została zmuszona do urodzenia :o

Gość okrona sprawa z tym gwałtem
szczerze w rzeczywistości nikt nie chciał by tego przejść :( gwałt i morderstwo to jedne z najgorszych rzeczy ;)

Gość zzzzzzzzzzzz
" mam złe i dobre wieści Moim zdaniem powinna się pogodzić z tym bandziorem i stworzyć dom dziecku.Bo co ma się chować bez ojca.W twoim przypadku to wskazane. Nawet gdyby miało się to wiązać z współżyciem.Dziecko musi mieć ojca. Nie ma co ukrywać że lubiłaś jak to robił.Bo gdyby tak nie było usuneła byś dziecko zanim zaczeło by sie rozwijać.Bądz dumna z dziecka i z jego ojca.Doceń to co masz z życia.powodzenia " To najgłubsza rzecz jaką można napisać!!!! Jak można żyć z kimś kto cie tak skrzywdził?! z takim potworem. To nie jest dobre ani dla autorki ani dla jej dziecka. Pozatym jak gwałciciel może byc dobrym ojcem?? Jeszcze by i dziecko molestował. Zastanówcie się copiszecie. Ciekawe czy autorka tych słów związała by się z gwałcicielem?

Gość ewuchna
Dziecko z gwałtu nie jest niczemu winne, to też człowiek i może być kochane przez matke. usunięcie ciąży byłoby drugim nieszczęściem i jeszcze bardziej zaważyło na życiu kobiety. Ludzie nie patrzcie na to dziecko jak na efekt gwałtu, ale jak na człowieka!!!

Gość 00010111
Cały czas piszecie o gwałcicielu, ale jakoś zapomnieliście, że to też dziecko tej kobiety.

do komiczne---> moim zdaniem dziewczyna jest bardzo silna,skoro postanowila urodzic to dziecko;-) bo z dwojga zlego to wolalabym miec na sumieniu ,,gwalt\'\'niz usuniecie ciazy a dziecko moze jeszcze pokochac bo to czastka jej samej;-) a z pomoca psychiatry zapomni o gwalcie/ jesli bedziesz w jej sytuacji ,to oczywiscie usun ciaze;-) a potem jak bedziesz chciala miec,,dzieci\'\'to moze sie okazac ze nie ,,mozesz ich miec\'\'

Anitko - jesli po gwałcie byułbym w ciąży, to byłoby takie kuriozum biologiczne, że na pewno bym urodził... moja kobieta byłaby szczęśliwa bo mógłbym ją wyręczyc na dodatek w porodzie... a Twoja teoria o późniejszych problemach z ciążą... idąc tą drogą, podczas gwałtu nie nalezy się bronić, bo mozna doznać wiekszych krzywd niz w przypadku uleglosci... świetna postawa...

i znowu temat zszedł na aborcję.......:O Nudne to jak flaki z olejem. Do wpisu wyżej>>>>>>>>>komiczne to facet,nie sądzę,by kiedyś musiał się skrobać ;)

no tak,zkad moglam wiedziec ze,, ty \'\'to ,,on\'\' ;-) nie twierdze ze podczas gwaltu nie trzeba sie bronic-ale chodzi o to ze nie za wszelka cene;-) lepiej ujsc z zyciem-chociarz z,,pokaleczona psychika\'\' zreszta nie wiem jakbym sie zachowala w takiej sytuacji;-) mam nadzieje ze sie nigdy nie przekonam

Gość ludzieeeee
nie które wypowiedzi obrażające autorkę są po porstu ochydne , czy w was nie ma żadnej empatii , czy naprawdę takie zezwierzęcenie w was jest że nie potraficie współczuć , przecież autorka nie piszę czy dobrze zrobi że urodzi. Decyzja zapadła , chciała tylko powiedzieć coś z czym jest jej cieżko żyć. Ten śwait schodzi na psy !!!!

Gość urodziłam dziecko z gwałtu
nie broniłam sie tez kiedy mi to robil lezalam i myslalam aby skonczyl jak najszybciej i zeby zabral noz sprzed mojej twarzy i po prostu mnie zostawil bo tak jak pisze anitka, lepiej ujsc z zyciem zycie jest zbyt piekne aby z niego rezygnowac kocham moje dziecko nie jest niczemu winne rozwazalam aborcje, ale mimo ze nie jestem fanatyczna katoliczka ani cierpiętnica tak jak pisze komiczne, postanowialam ze urodze i wychowam je na porządnego człowieka proszę, skoro nie wiecie co się przeżywa w takiej sytuacji, to nie piszcie bzdur to koszmarne i rani co piszecie

czy to do mnie?

Gość tak do ciebie
pierwsze chwile i pierwszy trymestr dla rozwijajace sie plodu najwazniejszy i to co sie dzieje w psychice przyszlej matki odbija sie na dziecku. Nie powiesz ze po gwalcie bylas wyjatkowo szczesliwa i radosna ze bedziesz miala dzidziusia a te wszyskie stresy odbijaja sie na dziecku i wyrasta pozniej takie nieprzystosowane i po to jest R40

nie, nie byłam radosna i szczęśliwa ale to jakie decyzje podjęłam w związku z własnym życiem nie upoważniają Cie do nazywania mnie głupią pozatym sa kobiet w ciąży które sa nieszczęśliwe z innych powodów - może to niechciana ciąża, moze mają depresję, może ktoś im akurat umarł - wszystkie mają usuwać Twoim zdaniem?

Gość tak do ciebie
wycofuje sie z nazwania cie glupia przepraszam ale nierozsadna i nie myslaca o przyszlosci. Nie porownuj zdarzenia losowe typu smierc z gwaltem bo to nie za bardzo

Gość urodziałam dziecko z gwałtu
a gwałt to nie jest zdarzenie losowe? myslisz moze że sobie to zaplanowałam? dziś wyjde z domu i dam dupy? nie różnicuj prosze tragedii ludzkich bo to bez sensu, jedo i drugie to dramat jak narazie układa nam się dobrze dobrze że jestem optymistyczną osobą

to ja, przepraszam za literówkę, ale się zdenerwowałam trochę

tak, bardzo mi sie podobał do twarzy mu było z tą agresją na pysku idę stąd i prosze jeszcze raz pomyslcie zanim coś napiszecie słowa ranią :(

troche po fakcie wasze rady :O w realu nigdy o tym nie mowie po co ktos ma sie do mnie i mojej coreczki uprzedzic bo reakcje jak widac moze by nas opluto albo zlinczowano

Gość smakosz dobrego wina
następna mądra :o Mi tam wszystko jedno.Jeżeli niektóre kobiety wolą być worem gozdzikowei to ich sprawa.Niektórzy chyba lubią ból ale co tam Jakiś kryminalista w rajstopie na gębie masakruje i gwałci kobietę a ona mówi pózniej " a co tam...dziecko mam jestem szczęśliwa " Jeżeli kobieta woli mieć dziecko z jakimś okrutnym zwyrodnialcem to jej wolna wola...jej życie i jej problemy :(

Trzymaj sie dzielnie jestes super a dzieciątko będzie twoją radoscią ono jest niewinne ja tak samo postąiłambym w twej sytuacji

Nabieram przekonania do aborcji. Niektórych z Was trzeba było wyskrobać. Ludzkie by to było, a nawet dla dobra ludzkości. Komu potrzebne takie wiadro pomyj?

eee, w koncu ostateczna decyzje podejmuje kobieta, dokonac aborcji czy urodzic dziecko. ale tak z gwałtu urodzić i wychowywać to troche masochizm mi się wydaje - na zasadzie \"Bóg tak chciał\" - mało kierowania własnym życiem a wychowywanie w pojedynkę dziecka to niełatwa sprawa a jak jeszcze koleś alimentów nie płaci..

dokładnie - moje zycie i mój wybór to było tak dawno temu nie czuję sie cierpiąca i nie zrobiłam tego, aby zasłuzyć na aureole świętej męczennicy byłam normalną zdrowa dziewczyna i jestem normalną kobietą, a moja córka jest wspaniała mimo wszystko widze urode świata, umiem kochać, jestem kochana, umiem cieszyć się sexem na to potrzeba czasu, ale mozna z tym żyć ale trzeba byc silnym psychicznie, to wiem

Gość pomyleńcy
Ludzie, co wy wygadujecie? Zostawcie sobie swoje opinie w swoich durnych główkach, a nie dołujecie dziewczyne. To był jej wybór, więc o co wam teraz chodzi? O to, żeby poczuła sie jeszcze gorzej? Nikt kto tego nie doswiadczył nie ma prawa jej obrazac, ani mówić jej jak powinna była postąpic. Ona juz pokochała to dziecko. Ja autorce tematu życze wszystkiego najlepszego, żeby córeczka urodziła się zdrowa. Pozdrawiam

powodzenia i dla twego dzieciątka buziaki ono wynagrodzi ci wszystkie trudnosci jego usmiech to radosc w sercu matki niektózy tego nie nie zrozumią puki nie doswiadczą