Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomojtopik.

Mam 20 lat i trądzik

Polecane posty

Gość Tomojtopik.

Przez trądzik każdego dnia trace pewnosc siebie, czasteczke swojej osobowosci.Od roku mecze sie z nim i gdy juz sie calkiem wyleczylam nagle powrocil z dwojona sila:( Teraz lecze sie drugi miesiac antybiotykiem Tetralysal i bralam antybiotyk przez 10 dni Duac. Dla mnie ta poprawa jest zbyt mala, dla tego ostni raz podejmuje walke i zasiegne porady u kilki dermatologow prywatnych naraz, chcem zobaczyc co mi powiedza. Wiem ze zaplace bardzo wiele za takie porady i inne leki, ale ja juz tak wiele pieniedzy wydala, ze teraz juz nie ma dlamnie roznicy. Jedyne co mi teraz pomaga to kosmetyki z La Roche - Posay - mam specjalnie matujacy krem do twarzy ktory lagodzi podraznienia - specjalny krem punktowy na mocne zaczeriwnienia - podklad bardzo dobrze kryjacy do 12 godzin kosztowal mnie tele kasy :/ a ma zaledwie 9g, ale warto mam jeszcze ztej firmy zele do mycia i kremy. Dzieki temu widze tylko poprawe, ale potrzebuje czegos silniejszego, jakiegos antybiotyku, ktory pomoze mi raz na zawsze. Mam nadzieje, ze mi sie uda. Bede sobie tu pisala na tym swoim topiku jak przebiega moje leczenie. Mam nadzieje, ze przez zime sie z tego wylecze. Jutro 16.00 wizyta u pierwszego prywatnego dermatologa. a 20.10.07 - wizyta u dermatologa u ktorego lecze sie juz rok.

Gość trischia
ja tez mam, szczegolnie przed ciotą :(

Gość trischia
ej no co Ty to jest fachowe okreslenie. Czytałam o tym w Niedzieli a pozatym mam tradzik na dupie kiedy dopada mnie małe rozwolnionko

Gość trischia
hehe zajebisty podszyw. ciotka lepiej?:P

Gość hej agnieszka
ty też chyba nie jesteś zbyt inteligenta, skoro zamiast "zrozumieją" piszesz "zrozumią" :o

Gość a ja mam 24 lata
i trądzik od 7 lat!!

Gość to sem ja
uuuu ja mam 21 lat i tez straszny problem od jakiegos roku, normalnie masakra:( juz jestem bezradna kremy,toniki,mleczka i NIC tez musze nakladac tone pudru bo wygladam jak strach na wroble, chcialam isc do kosmetyczki na oczyszczanie ale odradzano mi.