Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danil

czy można przesyłać swojej dziewczynie zdjęcia nago?

Polecane posty

Gość danil

Mam do was pytanie, które zawarłem w temacie. Co o tym sądzicie? można tak w ogóle?

Gość dorota_rabczewska
można, można, nawet trzeba... co się tag głupio pytasz - wysyłaj! hahahahahahahaha

Gość danil
jaja sobie robicie a ja sie pytam poważnie

Gość danil
z Cześkiem zrobiliśmy sobie zdjęcia jak mnie zapina od tyłu i nie wiem czy wysyłać czy nie?

Gość danil
targają mną rozterki: czy na początek nieśmiałe - tak nago tylko do pasa, czy też od razu z grubej rury - np. jak stawiam parującego kloca

Gość danil
a nie bedzie to sprzeczne z prawem?

No jasne ze wyslij:P a masz do niej zaufanie?? zeby nie wykorzystala tego zdjecia przeciwko Tobie:P:P:P

Gość jestem ok

Nawet trzeba :P. Zależy jak długo ze sobą jesteście,jak blisko,czy ufacie sobie itd itp :).Powinieneś sam umieć wyczuć ,czy jej to nie oburzy.

Gość hahahahahahahaaaa

Nie wiem, co to za brak szacunku, jeśli ona się zgodzi? Trochę z tym szacunkiem za dużo szastamy... Brak szacunku? A co to jest? Jak facet bije żonę, ale jej nie wysyła nagich fotek, to już jest szacunek? Jak się spuści na twarz, to brak szacunku, a jak na brzuszek, to nie? Bez przesady! To my ustalamy, co komu pasuje i jeśli jakaś kobieta lubi, jak jej partner ma orgazm w ustach, to po co podnosicie larum? Jej to odpowiada, co innego, gdyby protestowała i była przymuszana. A jeśli kręcą ją fotki nagiego chłopaka, jej chłopaka, to co nam do tego? DO AUTORA TEMATU --> danil, musisz ją zapytać, nie nas. Chcesz wysłać coś bardfzo osobistego i to ona powinna mieć szansę wypowiedzieć się. Podpytaj ją delikatnie, co sądzi o twoim ciele i może chciałaby mieć dla siebie taką fotkę. Jak się zgodzi, to na nasze opinie nie zwracaj uwagi. Powodzenia

Gość laski_laski
nam też, nam też przeslij - koniecznie to jak stawiasz dymiącego kloka!

Gość no pewnie ze tak
ja z moim kochankiem przesylamy sobie bardzo czesto takie zdjecia i filmy .To namiastka seksu z nim .