Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerttt

czy figura bardzo się zmienia ?

Polecane posty

Gość qwerttt

czy zmienia się (a jeżeli tak to jak bardzo i jak było w waszym przypadku) figura na przełomie wieku nastoletniego i dojrzałości ? często słyszy się, że wiele osób w przyszłości się 'wyrabia', czasem budowa ciała u niektórych zmienia się diametralnie, a czasem jakim się było za pierwszej młodości takim się jest w średnim wieku ...

co masz dokładnie na myśli pisząc \"na przełomie nastoletniego wieku...\"? w sensie czy mając 2 z przodu w rubryce wiek miałabym wyglądać diametralnie inaczej pod względem figury niż kiedy miałam jeszcze 19? :)

Gość qwerttt
hmmm dajmy przykład - 15 czy 17 lat a 25/27 ?

Gość głupie pytanie2
przeciez to kwestie indywidualne są osoby kóre w wieku lat nastu były pulpetami a potem są szczupłe i odwrotnie figura z wiekiem się zmienia, niektórym przybywa tłuszczu a niektórym mięśnie, kobietom w trakcie ciąży rozszerza się miednica, powiększają piersi z wiekiem ciało obwisa więc nawet jesli jest się szczupłym to i tak ciało wygląda inaczej, zmianiają się proporcje co z tego że ciało szczupłe jesli np tyłek obwisły, na ramionach wisi skóra a zamiast piersi "uszy spaniela"

Gość głupie pytanie2
z wiekiem wyrabiają sie też niektóre mięśnie, ma się mniej smukłw nogi czy przedramiona, twarz staje sie pełniejsza zresztą co ty takie pytania zadajesz chyba widziałaś jak wygląda 16stolatka a jak kobieta około 30stki

Gość u mnie było tak
że w wieku około 15-tu lat zmieniłam się z chudzielca w kobietę, ale nic z tych rzeczy, że tona tłuszczu czy tyłek Lopez:O po prostu bardziej zaokrągliły mi sie biodra, talia stała się bardzo wyraźna i biust - wzrot 168cm i 52kg, a wcześniej ważyłam jakieś 10 kilo mniej, a może byłam 3 cm niższa, zostało mi tak do dziś, a mam już prawie 30 lat

Gość koralowiec 25
a ja miałam wąską talię do 20 roku życia a potem raz dwa schudłam bardzo z piersi i bioder a przytyłam w talii i jestem jak słup, i nie wiąże się z tym waga, bo ważę tyle samo.

hmmm :) jak miałam 16 byłam pulchniejsza na twarzy i udach , brzuch płaski :) po 20 twarz schudła rysy się wyostrzyły po 30 i 3 ciążach brzuszek i pupa trochę urosły ale twarz i uda nie :) no i tak już pewnie w tych miejscach będzie się odkładać :) choć dwie ostatnie ciąże to ok10 kl do przodu :( ale cóż wolę to i mieć dzidzię niż być chudą i nie mieć dzidzi :)

Gość jhjjjjjjjjj
ja wygladalam zajebiscie jako nastolatka, po prostu figura jak z rozkładowki teraz mam 25 lat i wygladam ..nijak, do dupy , cwiczeniami tego nie zmienie ,zostaje tylko skalpel :O a kasy brak :O

daj spokój nie przejmuj się aż tak , są takie masażery do ciała taka jakby szczotka z takimi wypustkami, polecam się nią masować fajnie ujędrnia ciało nawet biust :) a brzuch bardzo :)