Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat bo

mam jego nr gg wyszukalam

Polecane posty

Gość zakochana w Koziorożcu
napisz do niego!:) jak zapyta skąd masz jego numer-to powiedz,że to Twoja słodka tajemnica;)

Gość mam dylemat bo
no tylko zeby sie zebrac na odwage :) to jest dopiero trudne :P choc w sumie tak logicznie rzecz ujmujac, to minelo tyle lat, i nie wiadomo, jak jego zycie dzis wyglada, nie wiem, czy jest tym samym czlowiekiem, ktorego znałam pol dekady temu i to mnie szczerze mowiac hamuje - taki kubel zimnej wody. najchetniej jeszce troche bym poczekala, moze znow go spotkam - jednak zobaczyc czy robi sie jeszce na kims wrazenie jest latwiej niż za monitorem, jednak z drugiej strony nie widzac latwiej sie odezwac :P i co tu poczac

Gość mam dylemat bo
można można, jesli wiemy jak sie nazywa, ile ma lat gdzie mieszka, jesli jest z naprawde bardzo malej miejscowosci, i jakiego "pseudo" szukac, a on takowe informacje w profilu : szukaj znajomych podaje :P to nic trudnego :P (choc to mnie dziwi ze to jednak skryrty czlwoek zawsze byl, a te info jak na tacy :P) szczerze mowiac szukalam na chybil trafil wieczorem tego dnia, kiedy go zobaczylam, i znalazlam informacje wraz z nrem :P a wczesniej szukalam tym sposobem kilka razy nic :( newiem, moze zbieg okolcznosci ale jak dla mnie malo prawdoodobny

podejdż do tego na luzie, nie rób sobie wielkich nadzieji, zagadaj jak do starego kumpla. Daj sobie i jemu szansę;)

Gość dziwne dziwne a moze
rozumem, ze masz wrazenie-jaby chcial byc odnaleziony....no cóż, nie zawsze ak musi byc, ale powiem, z dziwne w sumie jest gdy ktos nagle wstrzela sie tak w neta

Gość mam dylemat bo
mogl nagle bo przyjechal spowrotem do domu po kilku latach tylko po kija wacka podaje swoje szcegolowe namiary ??? jak go znalam raczej nie byl ku temu nigdy sklonny. I dlatego mnie to dziwi i zastanawia, z drugiej strony nie wierze juz w bajki o ksieciach na bialych koniach, ktorzy usilnie robuja zostac odnalezieni :P

Gość mam dylemat bo
ale czas zmienia ludzi- moze stal sie dusza towarzystwa :P i chce by go odnlazl być moze - tyle ze kto inny :P

Skarbie- nie gdybaj tu, tylko pisz do niego!!!!!!!!!!!!!!;)

Gość dziwne dziwne a moze
kto wie, nie sprobujesz nie bedziesz wiedziec

Gość to chiba ja
NAPISZ DO NIEGO

Gość kobieto zazdroszcze
ci ja tez chcialabym miec gg mojej dawnej milosci i wcale bym sie nie zastanawiala jak bym chciala zeby mi sie udalo

Gość ejbisi
Też uważam że powinnaś do niego napisać. Przecież on sobie nie zdaje sprawy, że przez te całe 5 lat czekałaś aż się odezwie! Niech będzie, że niby przez przypadek znalazłaś to gg i z ciekawości piszesz do starego znajomego. Serio on sobie nic o Tobie złego nie pomyśli, na pewno będzie mu miło! A Ty się zorientujesz w sytuacji czy kogoś ma np, zobaczysz czy rozmowa się klei. Jak będzie wyglądał na mało zainteresowanego rozmowa to bedziesz wiedziała przynajmniej że nie warto się nim przejmować.

Gość no i co jest

Gość zagubiona w gaszczu
o matkooo, co ta niesmialosc robi z ludzi. tak tak czekaj jeszcze 10 lat 20 lat az sie zestarzejesz, a on przestanie byc przystojny:P zreszta i tak Ci powiem ze masz o nim wlasne wyobrazenia ktore na bank mijaja sie z rzeczywistoscia. takze tracisz tyle czasu na glupie zastanawianie sie ze..jestem w szoku:)

Gość ja bym sie odezwała
bezdyskusyjnie....Pewna znajomosc skonczona praktycznie w pol slowa.. bo tak wyszło , dzis mowi to co zrobilem nie mialo nic wspolnego z tym co czułem, wychodze za ,maz....gdybym sie nie odezwała..wiele by nas oboje omineło....odezwij sie , ale jesli nie przyjmie tego z aplauzem....nie napieraj, zrob krok reszte zostaw jemu..:-) Powodzenia.