Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka_diligh17

Licealistka błaga o pomoc wejdziesz?

Polecane posty

Gość u mnie byla sytuacja odwrotna
mielismy w liceum babke od polskiego, fajna, normalna, lekcje konkretne bez fajerwerkow, ale niczego sie nie mozna bylo przyczepic. i co moja kochana klasa zrobila? napisala skarge. ze..... uwaga! to nie zart! "lekcje pani M..... nie sa rozwijające" uwaga po raz drugi! co zrobila dyrektorka? zwolnila Bogu ducha winna kobiete! ok, polski nie byl porywajacy, ale konkretnie przygotowywala do matury na tyle, zebysmy zdali (klasa byla matematyczna). Tylko moja pojebana klasa chciala sie "wszechstronnie rozwijac", wiec chcieli nie wiadomo czego... Pisze Ci to zebys wiedziala jak latwo zmienic nauczyciela... u mnie bylo wrecz zbyt latwo, bo ta kobieta nie miala zadnej mozliwosci obrony... szkoda mi jej bylo, bo naprawde nic zlego nie zrobila...

Gość inez5
zwlaszcza,ze jestes w liceum,a to do czegos zobowiazuje

Gość Kasienka_diligh17
no nie wiem czy tak latwo bedzie... ja juz nie wiem co robic, od czego zaczac. heh

Gość inez5
Kaska,glowa do gory,piers do przodu i glowke nachylic do podrecznikow:)Jak zaczniesz osiagac wyniki,to i samoocena podskoczy:)

ja osobiście polecam wziąść siekiere do szkoły i kurwa zrobić im tam AMERYKE !!!

Gość Mandolinaaaaasucz
uczy czego uczy... zdzirex nieziemski ;/

Gość Kasienka_diligh17
no i to jaki ździrex ;) heh... jutro nie pojde do szkoly. potem bede myslala...i myslala... i myslala...

Gość Kasienka_diligh17
ide sie kapac... jeszcze nawiedze ten topic :)))