Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

DO TEJ PORY BOJE SIE, KIEDY PRZEJEZDZA OBOK MNIE SAMOCHOD....

Polecane posty

Kiedys \"gonil\" mnie samochod, udalo mi sie uciec na czyjes podworko i schronilam sie u dobrych ludzi... W samochodzie bylo 4 \"pakerów\", pozniej dowiedzialam sie , ze mieli mnie wywiesc do innego kraju, w wiadomym celu :( Miesiac po tym jak sie o tym dowiedzialam, nie wychodzilam z domu, schudlam 10 kg, nie moglam sie pozbierac... Teraz, po pol roku, juz jest lepiej, ale straach ciagle pozostaje.. Boje sie wychodzic noca, boje sie kazdego samochodu, ktory przejezdza obok mnie... Nikomu tego nie zycze :(

Gość straszne
nie wyobrazam sobie siebie w tej sytuacji :(

Gość smerff
Ale skąd się dowiedziałaś? To ludzie z Twojego otoczenia?!

No cos ty, nie trzymam z takimi ludzmi. Moi rodzice wynajeli detektywa, a wlasciwie osobe, ktora kiedys byla w podobnym \"towarzystwie\" i ona sie tym zajela

wspolczuje Ci...za mna kiedys tez jechal samochod z dwoma bykami w srodku...ale na szczescie po kilku minutach mineli mnie i pojechali...ale mialam nasrane ze strachu

Gość smerff
Szczerze współczuję. Nie powinnaś chodzić sama nocami, a jeśli już musisz to weź taksówkę. Nie daj się zwariować, na świecie jest dużo złych ludzi, ale dobrych jest o wiele, wiele więcej!🌼

nie wiedzialam ze tak tez porywaja dziewczyny znienacka.tak po prostu z ulicy.co za chuje.

To nie byla taka noc - ok 21.... i podobno wsyztko bylo juz nagrane, czekali na mnie i cheili mnie zwinac predzej czy pozniej, na szczescie ten facet wszytsko zalatwil, ze odpuscili...

to znowu do mnie wraca.myslalam ze juz powoli o tym zapominam ,ale widze ze nie. Piszac to cala sie trzese , jakby ze strachu,rycze i chyba bede miala uraz do konca zycia :(

Gość jak cie mają dorwać
to i tak cię dorwą

Gość Assiiaaa
kurde ja mialam podobna traume jak po naszym osiedlu grasowal gwalciciel (mialam wtedy z 10 lat). jego podobizna wisiala doslownie wszedzie i kiedys jak weszlam do klatki to stanelam z nim oko w oko. wystawil glowe z piwnicy i spojrzal na mnie. wyleciałam z klatki i pognałam z krzykiem do najblizszego sklepu. chyba nawet mnie nie gonił ale tą morde zapamietam na długo. domyslam sie co czujesz :O

nie strasz, blagam :( ten facet mowilk ze sie z nimi dogadal, ze dadza mi spokoj. o rany, teraz dalej sie bede bala przez twojego posta :(:(:(:(:)Ł)

Gość gruba berta XXXL
ech, żeby mnie tak chciał ktoś porwać.... Brałabym do buzi tuzin brudnych arabskich kutasów co noc, dymali by mnie w pysk, dupcie, spuszczali się kolejno do buzi i kazali wszystko pić, sikali na mnie i naparzali z liścia po pysku. Ech, się rozmażyłam.... idę po ciastka :(

Gość dkakala
Smarfetka, sorry, ale w jakim ty się towarzystwie obracasz. Co, tak cię na ulicy namierzyli wśród tysiąca innych? Takich obwiesi to trzeba gdzieś najpierw zapoznać, żeby doszli do wniosku, że odpowiadasz im celom. Dwa, wybacz ale do burdeli nie porywają rozgarniętych i asertywnych kobiet tylko głupie idiotki, którym łatwo zrobić pranie mózgu i które nadają się do roli ofiary.

Gość grubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aleś ty gruba, aż miło

Gość dkakala
wiem bo sama byłam przez 7 lat, ale uciekłam. Do tej pory kutasy dźwięczą mi w uszach, a to już 2 lata minęły

Widzisz kochana, ja tez tak zawsze myslalam . do czasu. w podsatwowce , liceum bylam najlepsza uczennica, na studoach tez nie bylo zle, skonczylam je rok temu. Nigdy nie bylam taka, ktora \"daje na lewo i prawo\", jestem caly czas w zwiazku z jednym partnere, od kilku dobrych latt. I to nie bylo tak ze oni mnie namierzyli - podobno wystawil mnie ktos z moich znajomych. chcialabym wiedziec kto. nigdy nie pomyslalabym, ze wsrod moich znajomych moze znajdowac sie ktos taki- albo jescze sie znajduje :(

Gość lepiej poproś chłopaka żeby
cię przećwiczył w deepthroat'cie, analach, rimjob'ach i innych takich, to ci będzie łatwiej potem. Tak na wszelki wypadek :D

Gość a tam wcale nie śmieszne
dobrze ci radzę, bo potem cię zajeżdżą i będzie bolało

Gość Ja też sie boje sama chodzić
wieczorami. Kiedyś wracała od kolezanki to zatrzymał sie obok mnie samochod a w nim trzech idiotów i pytali się czy mnie podwiezc, ja oczywiście nie chciałam ale jeden z nich wysiadł i wciągnął mnie do saochodu, krzyczłam i nawet rozwaliłam im radio butem w aucie, miałam wtedy 15 lat, zaczelam ich straszyć że jak mnie nie wypuszcza tą bedą mieli kłopoty a oni mówili ze teraz będę iała nauczke, bo nie wsiada sie obcym do samochodu ( jak przecież mnie wciągneli ) Dobrze się to skonczyło na szczęscie,nic mi nie zrobili tylko odwiezli do domu. Nie wiem czy mnie chcieli tylko nastraszyc ale jesli tak to i sie udało. Od tej pory nie chodze saa po nocach

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci