Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7788754545

Odkryłam tajemnice powodzenia!!

Polecane posty

Gość 7788754545

moja koleżanka...wcale nie piekna..(przecietna)ma straszne powodzenie u facetetów wiele 100 razy ładniejszych dziewczyn nie ma takiego wziecia...Dziś ją poobserwowałam i chyba odkryłam tą technika(może się wam przyda:-))A wiec owa koleżanka udaje nieporadną,,,,uroczą delikatna dziewczynke która ma naprzykad problem z otwarciem drzwi (bo nie ma siły)i przechodzący obok facet musi jej pomagać...Kolezanka gra wstydliwą ciepła dziewczyne,troche nieporadną...Mimo że udaje wstydliwą i niesmiałą..ma coś w sposobie bycia że uwodzi...nie moze opedzic sie od adoratowrów....Dodam że mówie cały czas że udaje...bo gdy w jej otoczeniu nie ma facetow jest wulgarna głosna...i silna....

Gość mam w tyłku
udawanie słodkiej idiotki przez całe życie, dzięki. :O

Gość 7788754545
Jakie kolwiek udawanie jest Złe bo to potem wychodzi ale....ona nie udaje słodkiej idiotki....lecz akcentuje bardzo kobiece cechy po to by faceci w jej towarzystwie czuli sie bardziej mescy

Gość edwarda acka
Nie wyobrazam sobie udawania 24h slodkiej idiotki:O I na szczescie nie musze:)

Gość edwarda acka
poza tym nie jestem zainteresowana facetami, ktorzy ida na latwizne i aby polechtac swoje ego szukaja na sile slodkich idiotek...

Gość 7788754545
Nawet mój facet powiedział że gdyby nie był zakochany(we mnie)to mógłby się wniej zakochać bo ma w swoim zachowaniu TO COŚ...

Gość 7788754545
Dlaczego faceci są tacy beznadziejni....???????

Gość faceeeeeeeeeeeeeeet
bo w tych czasach brakuje takich kobiet(nie mówie o udawaniu idiotki)ale takich delikatnych z wdziekiem nawet troszke wstydliwych....kobiecych...subtelnych....Kobiety sa coraz bardziej wulgarne upodobniaja sie do mezczyzn głosne i zarozumiałe

Gość booo........
faceci nie lubia poprostu silnych kobiet.i tyle.

Gość o taaaaaaaaaak
rocza delikatna.....słodko nieśmiała wrażliwa.....kobieta....IDEAŁ...ALe w xxI wieku....Prawie NIE MA takich kobiet

Gość zdaniem*faceta
Jeżeli kobieta zakłada na chwilę 'maskę' i nie potrafi być sobą albo celowo gra inną niż sama jest to znaczy, że kusi tylko na chwilę , wystąrczy odczekać trzy miesiące i się pokaże , odkryje ze swoją prawdziwą twarzą , wystarczy poczekać lub pobawić się taką kobietą poznając jej prawdziwe intencje , szkoły teatralne oczekują takie aktorki :)

Gość BRAAAAAAAAAwo
AMeryka odkryta po raz drugi

Gość zainteressooowana tematem
do zdaniem faceta-Słuchaj ale takie zachowania was krecą naprawdę?

Gość taaaaaaaaaaakk
mnie tak:D

Gość a mnie nieeeeeeeeeee
absolutnie na mnie to nie działa

Gość zdaniem*faceta
owszem, można podnieść chusteczkę kobiety z podłogi wiele razy ale po raz setny podniesienie będzie nudne, kobieta powinna upuścić coś innego na podłogę aby było ciekawiej :)

Gość juliaa9
z tego wynika że powinnam mieć straszne powodzenie bo ja takiej nie udaje a taka(podobno)jestem...a powodzenie mam przecietne napewno nie takei jak twoja koleznaka

Gość masz wyrachowaną
i głupią kolezanke

Gość hahahahahhahaaaaa
poplułem monitor:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:DD:D:DD:d:D

Gość ale baby to są głupieeeeeeeee
az rece opadaja:D:D:D:D:D:D

Gość nie wydaje mi sie
ze masz racje ona nie gra ona taka jest w obecnosci facetow no i poza tym moze ma to COS ....

Gość nie cierpie zazdrosnic
dokladnie , zgadzam sie z autorka ale niestey udawanie slodkiej idiotki jakos nie jest w moim stylu :D

Gość hehehe o jakim ego mówicie
dlaczego wy piszecie o podbudowaniu własnego ego ? Tak jak kobiety szukają silnego zdecydowanego zaradnego faceta a nie chcą ciapy, tak faceci unikają takich kobiet bo to są cechy męskie, bo wtedy zaczyna się rywalizacja z kobietą a bynajmniej nie jest to pociągające, to nie oznacza że faceci szukają ciap. To się dzieje instynktownie, zaradna zbyt pewna siebie kobieta która radzi sobie ze wszystkim = kobieta która nie potrzebuje faceta i drogie panie tego nie zmienicie. Dobrą taktykę obrała koleżanka :)

Gość ZUZZAAa
ja taka jestem naprawde i nie udaje....I zgadzam sie mam powodzenie ale dopiero teraz dotarło do mnie że to przez to... Ale wypraszam sobie nie jestem słodką idiotka...Jestem mała drobna i też czesto mam problm z otwarciem drzwi...niezaradna....no jestem:-)bo miałam nadopiekunczych rodziców:dAle to nie jest zachowanie typu"Kochanie a gdzie Chiny leżą....bo mi sie zapomniało"

Gość ale oco w takiej kobeicie
jest takiego seksi...?nie kumam...

Gość ale oco w takiej kobeicie

Gość hehehe o jakim ego mówicie
słodka idiotka nie jest seksi, ciapa też nie, tak samo kobieta która sobie sama ze wszystkim doskonale rade daje. Odpowiedzcie sobie same co pozostaje

Gość natalka222
coś wtym jest..Z reguły jestem silna i zaradna kobieta ale w wakacje załapałam sie do pracy na produkcji...a ze jestem szczupła i watła..dotego...nieprzystosowana nie radziłam tam sobie...i wtedy tez po pracy nie miałam siły drzwi sobie otworzyc:-)Nie potrafiłam jezdzic paleciakiem...nie maiałm siły przyniesc sobie pudła...i ogole...byłam beznadziejna...Udawałam twarda bosie tego wstydziłam ale....wszystko było widać....I o dziwo nigdy nie miałam takiego powodzenia..wszyscy faceci chcieli mi pogac uczli mnie wiercic obsługiwać te paleciaki...potem odprowadzali do domu bym nie zasłabła po drodze,,,Tak własnie spotkałam swojego obecnego faceta...Ale nigdy nie pomyslałam ze moje zachowanie mogło byc takim wabikiem...Bo to naprawde było niezaplanowane...Raczej zalezało mi by grac twarda iw oczach faceta uchodzic za silna zaradna kobiete

Gość haaaaaaaaaaaas
no fakt to musiało być urocze