Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba sie was zapytam

co zrobic???

Polecane posty

ja- on znajomosc kilka miesiecy, z niewielkimi okresami, z e chyba cos wiecej, ale'''''' on zaczal sie wycofywac. wersja 1 brak czasu, 2. taka prawdziwa_ zraniony przez kogos wczesniej i sie boi _ on nie wie ,z e ja to wiem ja w sumie tez sie boje , ale chcialabym wczesniej dlugie rozmowy, teraz b. rzadko, któtkie chcialabym walczyc nie wiem jak, boje sie, ze sie bede narzucac, wiec tez sie nie odzywam_boli mnie to milczenie i mi wciaz smutno jak to rozwiazac< przeciez, nie powiem, z ecos czuje_bo jak mnie odrzuci to... a zapomniec nie umiem i odejsc

prosze bo ja nie chce by sie skonczylo zanim sie zaczelo:(

pisze poniewaz kiedys mialam podobny problem i wiem z zalozenia ze jak dzieje sie tak na poczatku zwiazku oznacza to ze komus minely fale zauroczenia i zszedl na ziemie i okazalo sie ze bum-to nie ta osoba...

:(

Gość może tak a może nie
za mało napisałaś więc trudno cokolwiek powiedzieć. J ak długo był w związku z pop. partnerką i dlaczego się rozstali? A może juz czuje że Cię zdobył więc nie musi się starać

nie miedzy nami nic nie bylo, jeszcze sie nic nie zaczelo tak na serio z nia 2 lata rozszli sie w marcu, kwietniu maju? my znamy sie od czerwca

moim zdaniem jakby coś miało z tego być to już by dawno było... przykro mi ale musisz na to spojrzeć realistycznie... rozejrzyj się lepiej za kimś innym a ten niezdecydowany niech żałuje :P