Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakaś wartość7890

Dziewczyny- jak do tego podchodzicie???

Polecane posty

Gość Jakaś wartość7890

W sumie to jest rożnie..ale Co sadzicie o facecie/chłopaku....który od poczatku pokazuje ze zalezy mu na was jako osobie..anie tylko na tym zeby wkoncu doszło do zblizenia i zaliczyc a potem to jakos poleci.....? Nie wiem ..poznałem dziewczyne i jak nigdy nie spieszy mi sie z tym owszem bardzo bym chciał ..ale postanowiłem najpierw lepiej poznac..to moze po ostatnim...zawodzie....Gadam z kumplami to mowia " ze no co ty byle jak najszybciej" - ale mnie to wali mam w d... ich zdanie...

masz rację i jeśli ta dziewczyna też jest normalna to doceni twoją postawę

Gość sandra 11111
jakas wartosc, to mi sie podoba:)))

Gość a jak długo chcesz czekać
bo widzisz, u mnie podobna syt . była, tyle, że to ja chciałam poczekać, po prostu w odpowiednim czasie i miejscu z odpowiednia osobą.on nie mial nic przeciwko. no kurcze, nie wiem co jest ale...jestesmy razem pol roku juz i ja chce, bardzo! ale mu jakos sie nadal nie spieszy......................................, chyba niedlugo i mi sie odechce, bo na razie wygloda na to , ze ja naciskam, co za głupota!

Gość Jakaś wartość7890
hmm no u mnie jest podobnie...ale wiem ze ona tez juz chce..bo nie mozemy wytrzymac...problemem jest tylko miejsce bo niestety nie mamy gdzie "tego robic".....gdyby było to wiem ze juz dawno by do tego doszło...:) Tak ale jezeli chłopak nic w tym kierunku nie robi to tez wydaje sie troche dziwne....

Gość Jakaś wartość7890
acha czyli mowisz mu o tym ze chcesz i on nic nie robi....Kurcze to faktycznie jest dziwne...rozumiem ze mozna sie nie domyslic ..ale mamy takie same potrzeby wkoncu

no, mowi ze niby chce.... ale równiez mamy problem z miejsce, ale kurcze jakby na prwde chcial to bysmy dali rade i znalezli miejsce, moze mi sie tylko wydaje ze on nie chce? sama juz nie wiem, po prostu chciałabym , zeby on juz nie mogl wytrzymac gdy na mnie patrzy, zeby mnie pozdal do granic wytrzymałości.

Gość Jakaś wartość7890
acha...no to ja własnie juz tak mam ze jak na nią patrze to juz nie moge sie skoncetrowac na niczym innym i tylko mysle o tym..tez poł roku zaraz bedzie.....to moze hotel albo cos...samochód...No ale to on powinnien pokombinowac....

Gość Jakaś wartość7890
a rozmawiacie o tym otwarcie?

własnie równiez uwazam, ze to on powinien pokombinowac, mi juz jest naprwde głupio. tak rozmawialismy o tym otwarcie, ale to znow ja zaczynalam rozmowei oczywiscie nieby mu chodzi o brak miejsca odpowiedniego. ale zawsze po takiej rozmowie czuje sie jakby mi 1000 razy bardziej zalezalo na tym, naprwdenie mam juz na to sily, chyba po prostu na razie sobie odpuszcze i poczekam az mu sie zache, bo chyba w koncu tak sie stanie, tylko czy ja jescze bede miala ochote....:(

do jakas wartsc, wiec biorac przykład z mojej sytuacji, nawet jak nie znajdziecie odpowiedniego miejsca i sprzyjajacych okolicznosci pokazuj swojej dziewczynie jak bardzo ja pragniesz:)

Gość Jakaś wartość7890
Tak robie..bo nie chce zeby pomyslała ze jestem jakis "nie tego"....pokazuje cały czas..:) ale i tak dzieki za radę :)