Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet32wroc

Szukam Nadmiernie Owłosionej Kobiety ? ? ?

Polecane posty

POMOCY!!!gdzie taką madmiernie owłosioną Panią można poznać czy spotkać ? - owłosione nogi - owłosione ręce - owłosione piersi - owłosione pachy - widoczny wąsik itd. -czy ogłaszają się takie Panie w sieci??? - czy znacie strony z fotkami i ogłoszeniami takich Kobiet???jak tak to podajcie!!! Proszę o POMOC!!! WROCŁAW Kontakt gwiazdor2007@gazeta.pl

Gość Gę Gę
po co Tobie taka małpa??

Oj... W dzisiejszych czasach panuje kult gładkich ciał. Osobiście uważam że to lekka przesada pozbywać się włosów np na rękach no ale cóż... I gwarantuję Ci drogi autorze, że każda kobieta stara się być \"gładka\", więc nie wiem czy znajdziesz swój ideał.

Gość Gosia i Basia lol
Ja jestem kobieta z twych marzen. Dzwon po 24 0 700 272772

Gość jolcia65
JA jestem z twoich mazen mam65 lat

cześć Jolcia65.skoro taka jesteś to jest mi miło.odezwij się i napisz coś więcej o sobie na mojego maila gwiazdor2007@gazeta.pl Pozdrawiam!

Witaj Jolcia65.skoro twierdzisz że jesteś z moich marzeń to jest mi miło.trudno w to uwierzyć,ale mam nadzieję żę jakaś normalna kobieta się odezwała.odezwij się i napisz coś więcej na ten temat o sobie(np.jak to u Ciebie wygląda),skąd jesteś itd.jeśli masz swoje zdjęcie to prześlij mi na poczte. pozdrawiam i czekam na odp.

Gość lucy.
a małpa może byc ?