Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a fuuuujjjj

Jak ludzie mogą jeść te 2 rzeczy?

Polecane posty

Gość a fuuuujjjj

Mianowicie mam na myśli kaszankę i czerninę. Jak można to jeść? Ostatnio byłam u ciotki, nie chciała mnie wypuścić bez kolacji. Oczywiście nie chciałam wybrzydzać, ale postawiła przede mną usmażoną kaszankę.:( Jak zobaczyłam tę krew na talerzu, to zebrało mi się na mdłości. Traumatyczne przeżycie.:( Oczywiście nie chodzi mi o sytuację, kiedy człowiek musi to jeść, bo kaszanka jest tania, a on nie ma pieniędzy, ale moja ciotka jest zamożna. Was to nie obrzydza? Kiedyś na lodówce stał pojemnik z masłem, chciałam posmarować chleb, otworzyłam margarynę, a tam zobaczyłam krew. Mama miała tę krew przyszykowaną na zupę. Tak się przeraziłam, że pudełko wypadło mi z rąk i ta krew chlupnęła mi na spodnie. Oczywiście nie muszę wspominać, że zwymiotowałam na miejscu. Ludzie, czemu Wy to jecie? Zaraz ktoś naskoczy: "a mięso to jesz". Jakoś mięso mnie aż tak nie obrzydza. Chociaż surowego też bym nie wzięła do ręki. Wam to smakuje? Jecie dla smaku i nie wiecie co jest w środku?

Gość pytanie rzeka
jaka krew na talerzu przy kaszance? Co ty pleciesz?

Gość a fuuuujjjj
Krew w kaszance, ale oczyma wyobraźni widziałam krew na talerzu.

Widocznie mogą jesć .Ludzie to zwierzęta. Lubie kaszanę!!!!:D

nie rozumiem jak z kaszanki moze wyplynac krew - a tym bardziej z usmazonej - chyba, ze dobroduszna ciocia polala Ci sosem z krwi ta kaszanke a czernina to nie tylko krew - wiecej jest innych dodatkow to w kazdym miesie tez masz tyle krwi co w tej swojej kaszance

Gość krupnioki mniammmmmmm

a ja nie rozumiem jak ludzie moga jeśc skórę z golonki :P brrr, albo szparagi :o kaszankę i czerninę lubię :D

Niedobrze Ci kiedy widzisz krew, a myślisz, że zwierzaki, które zjadasz z powietrza zostały utkane, czy jak? Mają ciało takie jak Ty i krew taką jak Ty, smacznego :P

jezuniu ja uwielbiam kaszankę :D :D :D :D :D a z kapustą kiszoną to wogóle mniaaaaaaaaaam potrafię 70 dkg zjeść za jednym zamachem :classic_cool: :D Wy mi lepiej powiedzcie jak ludzie mogą jeść rosół ? :O :O :O

o jezuniu wątróbkę tez uwielbiam !! ;) ;) ;) ale już np golonko, flaczki, nerki, płucka itp to nieeee :O a najgorsze jedzenie wg mnie to rosół :O :O :O :O

Gość ja Ci doradze....
a jak można jeść jajka.Przecież to wychodzi kurom z d u p y

hehehe każdy ma inne zboczenia i inne skojarzenia żywnościowe :D :D :D :D