Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna222222222222222

DANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość czarna222222222222222

KTO JEST WŁASNIE W DANI , WR ÓCIL ALBO MA ZAMIAR WYJECHAC??? Podpowiedzcie jakas dobra agencje przez ktora mozna znalezc prace?????? . Jestesmy para i szukamy zatrudnienia w jakiejkolwiek pracy. Pliska podpowiedzcie cos.

Gość Santa Lucia
Prace znajdziecie od zaraz ... na gazetach, rozwozenie ich, ale w nocy. Zarobek na reke to 5500-6000 zl.

Gość też ma marzę o danii
ale zarobi są tam 3 razy mniejsze niż te powyżej :o

Gość Santa Lucia
Jestem w Danii i wiem o czym psize, pracuje 37h na tydzien i zarabiam 5300 zl, starczy na spokojne zycie. Jak ktos ma studia inzynierskie i nauczy sie jezyka to moze liczyc na pensje w wysokosci ok. 10 000-12 000 zl na miesiac.

Gość Santa Lucia
hellish - nieprawda. Mozesz tutaj przyjechac, jak znajdziesz prace i podpiszesz umowe wowczas wybierasz sie na policje i otrzymujesz pozwolenie na pobyt (zalatwienie tego trwa ok. 5 miut) a nastepnie do SKAT-u - dunskiego urzedu podatkowego (zalatwienie trwa tez ok. 5 minut). Poza tym przy przekraczaniu granicy niemiecko - dunskiej nie ma zadnych kontroli, jest tylko tablica informacyjna, ze wjezdzamy do Danii (system Schengen). Czasami mozna ja przeoczyc ;)

Gość Santa Lucia
Nie ma sprawy, a planujesz przyjazd do Danii? :)

Gość fajny miśkowaty facecik
niedługo miałem pojechać do Anglii ale to daleko co nie ? :( tak mi namieszałaś i nie tylko ty z tą Danią :) czy wiesz ile zarabiają tam średnio kucharze ? :) może niedługo wyjadę ale nie wiem jeszcze gdzie :o w planie mam : Anglię,Irlandię,Francję,Danię ew Niemcy(RFN)

Gość podnoszęee
a jest ktoś z ODENSE??