Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia24.

czy 7kg do 23 grudnia jest realne w moim wypadku??

Polecane posty

Gość Kasia24.

Waga 54/162 do szczescia brakuje mi 7kg. chodze 3 razy w tyg na aerobik i postaram sie jadac ok 1000kcal dziennie czy uda mi sie osiagnac taki wynik??tak teoretycznie..bo wiadomo ze kazdy organizm reaguje inaczej

Jedz 1200 cal, bo ćwiczyśż i ma to być zdrowe jedzenie, nie puste kalorie.

Gość djhds
chcesz od tych 54 jeszcze 7 odjać?!?!

Gość Kasia24.
Tak chce odjac od tych 54:) no faktycznie chyba bede jednak zjadac 1200:) Dawniej wazylam ok 47 kg i przy tej wadze wygladalam wg mnie super czyli ani jak szkieletor ani jak pulpecik tak akurat:)mam raczej szerokie kosci takze figura wieszaka mi nie grozi:P

Gość djhds
o rany :( Twoja sprawa, nie... ale nie wydaje mi sie to dobrym pomyslem

Gość Kasia24.
dlaczego?

Gość djhds
bo bedziesz za chuda - moim zdaniem ale to Twoje cialo, Twoj biznes nie wtracam sie

Gość idelanie
ile kto chce wazyc to jego sprawa ty juz tyle wazylas i dobrze sie z tym czulas i to najwaznejsze ja wazr 45 kg przy wzroscie 166 i tez czuje sie dobrze jestem chuda ok ale chyba nie wychudzona i najwazniejsze ze nie mam z tego powodow zadnych kompleksow

Gość Kasia24.
dzieki:)a myslisz ze osiagne swoj wynik do swiat lub do nowego roku?

Gość idelanie
juz jetes szczupla wiec kg bede ci schodzic powoli ja schudlam 7 kg w pol roku ale nie cwiczylam wiec jesli dodasz cw to mysle ze pojdzie ci 2 razy szybciej niz mi

Gość idelanie
juz jetes szczupla wiec kg bede ci schodzic powoli ja schudlam 7 kg w pol roku ale nie cwiczylam wiec jesli dodasz cw to mysle ze pojdzie ci 2 razy szybciej niz mi

Gość Kasia24.
A stosowalas jakas konkretne diete?:) czy raczej zasady MŻ?:)

Gość idealnie
mz zero bialego pieczywa ziemniakow kasz ryzu makaronu slodycze jadlam nawet za duzo ale z czasem przesrtalam nic po 18 stale posilki duzo wody conajmniej 8 godz snu

Gość KASIA 25
Do KASI 24, a czy słyszałaś o LIDZIE weż ją a stracisz bynajmniej 8 kilo w miesiąc,sprawdziłam.Bardzo dużo złych rzeczy o niej piszą, zanim zaczełam ją brać studiowałam wszystko w internecie na ten temat. Niektóre wypowiedzi napędziły mi stracha, ale znalazłam i takie wypowiadane przez lekarzy że tabletki te nie są groźne, tylko osoby które decydują się je brać muszą być rozsądne i przestrzegać zalecanej dawki.To media narobiły najwięcej szumu przestrzegając przed nimi .Gdy dostałam moje zakupione opakowanie długo się zastanawiałam czy mi nie zaszkodzi,wziełam jedną tabletkę,na drugi dzień drugą itd. jutro kończę opakowanie i nie żałuje cel osiągnełam a do tego jednak żyje.Często czytam forum poświęcone tym tabletką i wierzyć mi się nie chce jakie głupoty ludzie opisują. To Twoja decyzja jak chcesz schudnąć katując się dietą 1000kl, czy poprostu zażywajac lide nie mieć w ogóle apetytu ,po nich musisz zmusić się do jedzenia nawet jak Ci się nie chce. Zrobisz jak uważasz,kazdy sam o sobie decyduje.Pozdrawiam. Do pozostałych na forum- nie krytykujcie mnie że poradziłam Kasi chemie, to tylko rada ,zrobi jak zechce.