Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vibrarka

pas vibra tone-ma ktos?

Polecane posty

Gość vibrarka

co onim myslicie?jest skutzeczny?ja juz zamowilam,jak zaczne go uzywac to wam powiem co o nim sadze;]

i co używasz go ? Widać efekty ? Trochę czasu minęło od założenia wątku , więc pewnie masz już wyrobioną opinie ? Podziel się nią. sama mam podobne dylematy : nabyć czy dać z tym spokój. A może inni podpowiedzą cos w tej kwestii ?

Pas przydaje się w momencie kiedy jeśli używamy kremy anty celulitowe, jakieś balsamy czy coś, słowem - chcemy poprawić wygląd skóry, to pas który podgrzewa (oczywiście nie należy przesadzać z temperaturą) i pomasuje, sprawi że te specyfiki lepiej się wchłaniają i są bardziej skuteczne, bo skóra w tym miescu jest lepiej ukrwiona. Vibratone swietnie wypoci ci brzuch i na dodatek wibruje, troche skora po zdjeciu tego swedzi ale ogolnie bardzo polecam, sama go uzywam:P wiec zoabczymy czy beda efekty jakies:) A jeśli nie jesteś pewna czy Ci pomoże to zawsze możesz kupić i zdecydować czy rzeczywiście to jest to czego szukałaś. Ja kupiłam w zwykłym sklepie internetowym http://mmo.pl/188-pas-wibrujacy-vibra-tone.html i dostałam 30 dni na przetestowanie sprzętu:))

Gość eeeeeeeeeeee?
Jeśli nie jesteś pewna czy pomoże (a nie pomoże bo to pic na wodę fotomontaż), to zwyczajnie nie kupuj i nie dawaj się naciągać na takie badziewie.