Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaręczona 19

SIERPIEN 2008 idealny termin kto jeszcze???

Polecane posty

Gość zaręczona 19

planjuemy śluba na sirepien przyszłego roku wydaje mi się najbardziej optymalny bo nie chciałabym brać ślubu kiedy jest zimno ani tez w czerwcu bo moze być trochę za gorąco zas miesięcy bez litery R nie biore wcale pod uwagę dlatego tak bardzo podoba mi się sierpień:) pozdrawiam

Życze szczescia ale moj kuzyn musial przelozyc slub na lato 2009 bo za rok terminow na wakacje brak :(

Gość zaręczona 19
mieszkamy w małym mieście domów weselnych jest raczej sporo więc myśle ze ne bedzie wiekszych próblemów naszemu znajmoemu wypowiedzieli lokal na 2 miesiące przed slubem i znalazł całkiem fejny lokalik więć myśle ze nie bedzie żle

Gość Aaannniiiaa
my również planujemy na sierpnień (30.08.08) :) Pozdrawiam

Witam! :-) My mamy zamówiona salę i zespół na 16.08.2008 - wszystko umówione w tym tygodniu, pojutrze wpłacamy zaliczki i podpisujemy umowy... Dopiero wtedy tak naprawdę będę spokojna. Pozdrawiam!

Gość ja tez.....
mam termin na 16.08.08 :) ale mam narazie tylko sale... choc i tak dobrze bo dopiero niedawno ustalilismy date i mielismy maly wybor sal na sierpien wiec dobrze s ecos sie znalazlo...

Gość Aaannniiiaa
a my mamy salę, zespół, fotografa i kamerzystę

Gość evelayne
ja mam termin na 16.08.2008 i zalatwiona sale,kamerzyste,fotografa i zespol.ale ja zalatwialam juz we wrzesniu sale i juz bylo bardzo ciezko.

Gość ja tez.....
ja mam tylko sale (na 16.08.08) ale jak wspomnialam wyzej i tak dobrze ze mamy juz cos bo zaczynmy ogranizacje dopiero od kilku dni poniewaz teraz sie dopiero zdecydowalismy na ten krok... niestety miejsce w ktorym chcialam wesele mialo termny dopiero w pazdzierniku a Nam najbardziej pasuje sierpien dlatego musielismy wziac cos innego choc rowniez jestem zadowolona :) mam tylko nadzieje ze inne sprawy zgraja sie z ustalonym terminem...