Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania2005m

kosmetyczka i fryzjer w Wałbrzychu

Polecane posty

Hej, może ktoś z Was może mi polecić dobrego fryzjera i kosmetyczkę w Wałbrzychu? :)

Gość tygryseczek
ja jestem z Boguszowa ale z tego co sie orientuje no nic fajnego co do fryzjera a kosmetyczka na grunwaldzkim kolo ksiagarni jezytkowej jest godna polecenia

:) Będę na sylwesta w Wałbrzychu, i szukam konkretnego adresu żeby zrobić makijaż i uczesać się. Mieszkam z 500 km od Wałbrzycha, a nie mam tam nikogo znajomego. Pomóżcie!

Gość tuyyyya
polecam "u Rudej" czy jakos tak. kolo pl.grunwaldzkiego ul.wysockiego, pierwsze pietro nad hala targowa. kilka mlodych dziewczyn i sa naprawde dobre. ja zawsze bylam zadowolona. i tesknie za nimi bo juz mnie w w-chu nie ma

Tuyyya a masz może dokładny adres? Nr tel? Szukałam w panoramie firm, ale trudno znaleźć jak się nie zna miasta, nawet nie wiem gdzie jest pl. grunwaldzki. Nigdy w Wałbrzychu nie bylam.

pl grunwaldzki jest w śródmieściu, w samym centrum wałbrzycha (koło hali targowej, zusu, pks-u)

nie znam nikogo, ale to sylwester w zamku, wiec napewno bedziesz go miło wspominać ;)

Znalazłam w necie \"U rudej\", Wałbrzych, ul. Nowy Świat. Mam nadzieję że to o tym salonie piszecie. Jutro tam zadzwonię. Postanowiliśmy że w tym roku spędzimy inaczej Sylwestra, nie wiem czemu ale lubię ten Zamek, pomimo tego jak bardzo jest pusty bez eksponatów. Miło go wspominamy z mężem. :-)

Gość tuyyyya
tak, ul. nowy swiat - to jest ta ulica. wprowadzilam cie w blad ta ul.wysockiego. wysockiego to druga strona hali targowej, glowne wejscie i wejscie na pietro jest od ul.nowy swiat. dziewczyny w zakladzie sa bardzo mile, potrafia doradzic. mysle , ze jest to jeden z najlepszych salonow w miescie i wszystkie fryzjerki sa tam dobre. czesza i strzyga moje kolezanki i wszyscy zawsze sa zadowoleni:) a trafisz na pewno. pl. grunwaldzki to samo centrum,a stamtad to juz 3 min. a moge wiedziec skad przyszlo wam do glowy zeby taki kawal jechac do w-cha????

Gość tuyyyya
wiesz, tam kosmetyczka tez jest niedaleko... kurcze jaka to byla ulica... chyba pluga, lub konopnickiej... ale jak bedziesz dzwonic do rudej to zapytaj, bo ostatnim razem jak bylam, to jakas kobieta z farba na glowie miala w miedzyczasie robiana henne itp w pomieszczeniu sasiadujacym, wiec moze i jakas kosmetyczka tam jest.

Lubimy jeździć. Siedziałam w necie i w pewnym momencie olśnienie KSIĄŻ. :) Sprawdziłam na stronie, okazało się że mają zapisy na Sylwestra, więc się niezwłocznie zapisaliśmy. Wszysko to trwało z 20 minut. Nawet po zapisaniu byliśmy już tam osobiście. :) Wiem, że to dosyć daleko, z 500 km ale zanocujemy w hotelu przy Zamku, poza tym bardzo nam się tam podoba. Na pewno będzie to jakaś odmiana po sylwestrach domowych i naszych \"miejskich salach balowych\". :)