Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castaya

rocznik 88 macie juz dzieciatka???

Polecane posty

ja juz mam 3 miesieczna coreczke i tak sobie pomyslalam ze moze bysmy sobie pogadaly o naszych szczesciach

Gość tyna1984
no i jak sobie radzisz???studiujesz??maz jest???

Gość hmhmhmhmhmhmhmhm
ja mam.............więcej rozumu... najpierw szkoła potem rypanie:p

Gość ja jestem rocznik 89
a moge zapytac? jak to bylo kiedy zaszlas w ciaze? co na to rodzice, chlopak? jaka mialas sytuacje w szkole?

śliczną masz córcie:)

Gość tyna1984
ludzie ja urodzilam majac 21 lat i studiuje i karmilam piersia to nie czasy ze tylko szkola albo dziecko z wszystkim da sie rade trzeba tylko chciec

Gość hmhmhmhmhmhmhmhm
a w wieku 35 lat zostaniesz babcią bo czasy sie znieniają i twoja 13 letnia córcia zapragnie być mamą bo przecież da radę

tyna ale ja tylko pytam:) bo sama nie wyobrazam sobie miec teraz dziecka, ale ciekawi mnie to jak inni sobie z tym radza....

hmhmhmhmhmhmhmhm co ty pleciesz dziewczyno, jakie 13? ktos tu mowi o trzynastolatkach? chyba nie porownujesz 13latki z 19latka? chyba ze dla ciebie to to samo:O:O

Gość ja rocznik 81
I ani myślę zachodzić w ciążę przez najbliższe 3 lata :P

Gość tyna1984
czlowieku utrzymuje sie sama koncze drugie studia czyli drugi fakultet i maz ma dobra prace i mi nikt nie pomaga a mam blizniaczki wiec jestem chodzacym przykladem i wychowam dobrze dzieci zeby mogly podjac walke z zyciem i mysle ze beda myslaly podobnie jak ja i jesli wiedza ze jest ich stac na wlasne utrzymanie i samodzielne zycie to niech robia dzieci i za 10 lat bo bedzie kto mial na moja emeryture robicha glupio ci hmmmmmmmmmmmm

Gość tyna1984
ale nikt nie mowi ze mozna nie chciec miec dzieci ale ta kolezanka jak chyba widac chce miec maluszka ma i go kocha wiec ten ostatni post chyba nie na temat bo ona chce porozmawiac o dzidziusiu a nie pyta sie czy chcesz to gdzie inndziej szukaj

Gość hmhmhmhmhmhmhmhm
wcale nie jest mi głupio... ja swoje dziecko zaplanujęa nie wpadne, bo nie wierzę ze zaplanowałaś... robisz sobie dzieci zeby na ciebie pracowały?? żal mi ich...

Gość tyna1984
boze jak bys troszke miala rozumku w swojej glowie to bys tak do tegonie podchodzila powaznie ze robic dzieci beda na mnie.czekaj czekaj z dziecmi bo z takiej mamy jak tyto za duzo nie beda mial!!! a nie ukrywam ze nieplanowalam akurat jak sie pojawily ale przynajmniej z tym mezczyzna i w przyszlosci i nie mialo dla mnie znaczenia wielkiego kiedy sie pojawily bo jak juz wczesniej pisalam koncze drugi fakultem i mam taka sama przyszlosc mozliwa jak przed dziecmi wiec co ty probujesz udowodnic to ja nie wiem nie chcesz miec teraz trudno twoj wybor ale jak sie pojawi to usuniesz bo ty biedna nie planowalas jeszcze a wszystko jak w zegarku ma byc a ja ta dziewczyne podziwiam bo widac ze dziecko zadbane ciekawe jaka mama ty bedziesz???

Gość tyna1984
kolezanke tworczynie tematu przepraszam nie na tema t troche poszlo juz gadajsobie o dzieciach pozdroiwenia i calusy dla malej

uu tak myslalam ze tak bedzie jak chcecie wiedziec to koncze szkole wieczorowo i jestem ze swoim chlopakiem!! i wcale nie zaluje ze mam Amelke bo teraz to bym zycie za nia oddala i nie ruszaja mnie wasze niektore komentarze i bardzo prosze o darowanie sobie ich

Gość mam pytanie...zzzxxxzzz
co wy nie macie innych celow w zyciu niz plodzenie dzieci tak mlodo?wspolczuje i nie zazdroszcze,porazka miec dziecko w tym wieku,no chyba ze dla wygody rodzice was utrzymuja i dzieciaka waszego,tragedia:O

dzieki tyna1984 zgadzam sie z toba w 100% jak sie chce to da sie skonczyc szkole i pracowac ale niektore moze a raczej napewno nie maja o tym pojecia

ja jestem 89 i mam rocznego synka i wiecie co?? nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo :] jest dla mnie wszystkim - taka najpiekniejsza gwiazdka na niebie :]

mam pytanie...zzzxxxzzz-a co cie to interesuje jak bede chciala to se bede plodzic tyle ile Bog da! a dla twojej swiadomosci to rodzice ani mnie ani mojego dziecka nie utrzymuja!

Gość tyna1984
te negatywne wypowiedzi to tylko niedorajdy zyciowe bo mozna nie chciec dziecka wczesnie ale ci ktorzy daja negatywne komentarze to wogole maja cos niepoukladane i wogole sie nie przejmuj nie maja co robic bo ty masz dziecko uczysz sie a oni po dupie sie drapia i zauwaz ze o co innego pytalas a oni nawet wydedukowac nie umieja wiec sama widzisz kto madrzejszy oczywiscie my

Gość tyna1984
karmisz butelka???czy piersia???ja za piersia jestem i uwielbiam to bo ja z blizniaczkami innego wyjscia w sumie nie mialam bo to najlepszy kontakt z dzieckiem.

oczywiscie ze cycusiem!! Amelka z butli wogole nie chce jesc ale to i dobze bo jeszcze odzwyczailaby sie od cyca

Gość tyna1984
no i czego ludzie chca od ciebie tylko na przyklad brac oj takie zycie.ja musze patrzec na male wariatki moje czasem mnie tak rozsmieszaja.

no tak juz jest ale mnie to nie rusza:-) ja sie ciesze ze mam dzidziusia! fajnie patrzec jak malenstwo robi postepy:-) Amelka dzisiaj nawet nauczyla sie ciuciac smoczka mam nadzieje tylko ze pozniej nie bede miala problemu oduczyc jej tego:-)

Gość hmhmhmhmhmhmhmhm
dwa fakultety się robią, sruty pierduty a wypowiedzieć się nie potrafi:o śmiech na sali... jak wpadnę to napewno nie usunę, bo jestem katoliczką, ale ja nie wpadnę bo bię daję na lewo i prawo...

hmhmhmhmhmhmhmhmhm-a skad wiesz ze dajemy na prawo i lewo?? a moze to jest moj pierwszy facet z ktorym juz troche czasu jestem!!!