Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc..

Powinnam czuc sie dziwnie?

Polecane posty

Gość ccc..

facet poinformowal , ze nie pisal bo zamienil sie w niedzwiedzia , jest caly czas senny .Czy powinnam sie czuc dziwnie z tym , ze wkoncu nie wytrzymalam i zapytalam czemu milczy czy przyjac to za normalne . Napewno sie martwilam bo kontaktowalismy sie codziennie i nagle od 3 dni cisza.pomimo , ze czasem byl widoczny na gg to sie nie odzywal. I teraz ja sie zastanwiam czy dobrze zrobilam piszac do niego . Taka błachostka a ja sie przejmuje bo dalam do zrozumienia ze sie martwie i on moze poczuc sie zbyt pewny i przestanie zabiegac. Co o tym myslicie

Gość czy aby normalna
dziwne wytlumaczenie.. no mogl naposac.. ale nie martw sie ze zle zrobilas... nic takiego nie napisalas. nie powinien sie przez to poczuc wyjatkow pewny. czekaj teraz zeby naposal. ja zawsze staram sie robic wszysstko co w moje mocy ..oczywiscie nie nachalnie. znam granice dobregp smaku, chlopak musi cie sznaowac. a jka nie pisze i olewa to daj sobie spokoj przynajmniej nie bedziesz miala wyrzutwo ze to przez ciebie. to niech on sobie pluje w brode ze spieprzyl

Gość ccc..
myslisz ze to jednak dziwne? nie napisal dokladnie tak ale cos w tym stylu, ze ostanio ma senne dni i najchetniej by spal . Czy powinnam miec do niego pretensje? Mysle, ze po tym jak mu napisalam to moze sie dzisiaj odezwac , a wtedy czy nawiazywac do "tego "czy zostawic "to"?

Gość monyka1
nieco dziwne nie odzywal sie do ciebie 3 dni bo byl senny...

Gość wieczorek Luny
zostaw i się nie odzywaj jak się odezwie zachowuj się jakgdyby nigdy nic

Gość ccc..
ok tak zrobie ale jesli sam nawiaze do tego?

Gość wieczorek Luny
to nie rozwijaj tematu niech powie co ma do powiedzenia ty się tylko uśmiechnij i nie komentuj

Gość ccc..
ok tylko on pomysli wtedy, ze to normalne i byc moze bedzie to kontynuowal a co wtedy? ja tak nie umiem bez kontaktu

Gość izabel1
i tak i nie . tak , bo dziwne ze wczesniej zawsze a nagle taki senny ze ciezko mu skrobnac slowko . Nie, czasem jest tak , ze czlowiek czuje sie jakis taki przybity ze nawet ochoty na rozmowe nie ma

Gość uuuu_uuuu
ccc....heheh...jak czytalam Twoj post to az sie zastnowiłam, czy aby nie piszesz o moim byłym. Identyczna sytuacja i identycznie przywołany watek niedziwiedzia. Czy on jest z łodzi? hahaha

Gość ccc..
uuuu --> co prawda znamy sie pol roku ale to jest takie poznawanie sie na odleglosci + kilka spotkan ( u mnie). Ten moj jest z Radomia wiec to nie Lódz ale jak tak piszesz to zaczynam sie zastanwiac czy mnie w czyms nie oszukuje - mam nadzieje ze nie.. a Twoj byly jest blondynem czy brunetem? odnosnie tego niedzwiedzia to co o tym myslisz? moze rzeczywiscie tak byc czy przesadzil?

Gość uuuu_uuuu
hehe, byl z Lodzi na imie mial michał, lat 30 i byl bruentem. Z tym niedzwiedziem to bylo tak, ze wczesniej potrafilismy rozmawiac do 2 w nocy a pozniej okazywalo sie, ze idzie spac o 20 bo taki zmeczony. Oczywiscie nie jestesmy juz razem. Jemu i mnie przestalo zalezec.

Gość ccc..
kurcze to moze byc jakis znak ze zaczyna mu mniej zalezec? sama nie wiem ale przed tym milczeniem bylo fajnie jak zawsze moze jeszcze dodam ze on odkad pamietam nie lubil za dlugo siedziec na czacie czy gg i czesto mnie prosil by wczesniej pokazywac sie na gg , a nie pozna noca. W tym ostanim smsie nadal ladnie sie do mnie zwraca tak jak to robil wczesniej wiec nie wiem moze przesadzam? Ten niby moj tez jest brunetem , lat ponad 30 i ma na imie Hubert

Gość uuuu_uuuu
ccc W Twoim przypadku nie musi byc tak jak w mim. Moze faktycznie jest przemeczony, moze faktycznie potrzebuje teraz wiecej snu. Poczekaj .. sytuacja sama sie wyjaśni.

Gość ccc..
jedno wiem jest strasznym spiochem musi iles tam godzin przespac zeby pozniej sprawnie dzialac a jeszcze teraz ta zmiana czasu twierdzi ze dala mu w kosc bo niedawno rozmawialismy do 1 w nocy czyli po przestawieniu 12 a on nie mogl sie naziewac . Nie wiem ale ja przez takie sytuacje mniej ufam moze to blad ale chodzi mi to po glowie

Gość uuuu_uuuu
ja wiem jak to jest...bo cos sie zmienia- wydawaloby sie ze na gorsze...i juz..wlacza sie czerwona lampa...i mysli ze moze cos jest nie tak. Grunt to tez ufac swojej intucji. I ja zaufalam i nie pomyliłam się.

Gość ccc..
uu-> a moge wiedziec komu u was wczesniej przestalo zalezec? czy wygladalo to tak ze on napisal o tym niedzwiedziu i od tej pory coraz bardziej cie unikal i ty w takiej sytuacji zwatpilas i ktoregos dnia rowniez zrezygnowalas, czyli przestalo ci zalezec przez wlasnie takie zlewcze zachowanie z jego strony?

Gość ccc..
no wlasnie jestem rozerwana z jedenej strony moze byc ze jest zmeczony z drugiej cos mi mowi ..a moze cos kreci

Gość ccc..
jednak najbardziej cos mi mowi , ze on moze celowo to zrobil by sie nim zainteresowac, by sprawdzic czy zauwaze jego brak no nie wiem..

Gość uuuu_uuuu
ccc...dokładnie...On napisał o niedzwiedziu...a dla mnie to byl juz znak..ze cos jest nie tak. Zatem wtedy juz sobie odpusciłam, uznałam ze nie warto...i tak tez sie rozstalismy po pewnym czasie.

Gość uuuu_uuuu
poczekaj.... wszsytko sie wkrótce wyjasni.. moze masz i racje moze to jakis rodzaj tesciku dla Ciebie...Zawsze mozesz zapytać, czy to celowe, czy zmienil si eJego stosunek do Ciebie...

Gość ccc..
tyle ze z moja intuicja bywa roznie, a nigdy takich tescikow nie robil przynajmniej ja nie wylapalam . Zobacze jak sie bedzie zachowywal gorzej jak takie nie odzywanie sie wejdzie mu w krew tzn odezwie sie raz i potem znowu za kilka dni

Gość uuuu_uuuu
a dlugo jestescie razem?

ja jestem w podbnej sytuacji chociaz troche innej......moj wyjechal na tydzien , w niedziele przed wyjazdem byl na gg do mnie ani slowa......od tamtej pory sie nie odzywa..puszczalam sygnal on nic.....wiec ja juz nie bede nic robila chociaz ciezko mi i bardzo źle... tymbardziej że nic sie nie stalo w sobote spedzilismy mily wieczor dostalam czekoladki... nie wiem co mam teraz o tym myslec zawsze jak wyjezdzał to pikal i pisal cały czas

Gość zakochana w Koziorożcu
Faceci tak mają, że zupełnie znienacka ochładzają relacje, przestają się odzywać...My kobiety wpadamy wtedy w panikę! Moja rada: uzbroić sie w cierpliwość, nie odzywać pierwszej...Czas wszytko wyjaśni-albo koleś się odezwie i wtedy można go ochrzanić o milczenie, albo sie nie odezwie-też dobrze, nie warto latać za kimś, kto nas olał. Nie poniżajcie się!!!

Gość cichutki....
Facet powinien mieć ze sobą nadajnik GPS żeby jego Pani mogła zawsze sprawdzić gdzie jej własność się plącze. Niezbędny jest też wykrywacz myśli posiadający dwie podstawowe funkcje. - Sprawdzania częstotliwośći z jaką facet myśli o swojej Pani i jeśli myśli te pojawiają się żadziej niż co 10 minut ( 0,0166 Hz ) sygnalizuje alarm bojowy. Druga funkcja wykrywacza polega na dyscyplinowaniu faceta silnym impulsem elektrycznym w razie wykrycia myśli o sexie z inną kobietą.

Gość ccc..
cichutki --> powiedzmy , ze to bylo zabawne:P jesli chodzi o mnie to po tym jak milczal odezwalam sie pierwsza czy to juz jest narzucanie sie ? z drugiej strony moge przesadzac bo chlopak nie jest oficjalnie moim chlopakiem ale zahcowywal sie jakby nim byl i na dobra sprawe czulam sie jakbysmy byli razem

Gość zakochana w Koziorożcu
ccc---> zapytałaś raz, odpowiedział, więc już sama pierwsza nic nie pisz! Chyba, że o czymś konkretnym, czymś co wymaga omówienia, o sprawie która was łączy---> jednym słowem musisz mieć dobry powód;)

Gość ccc..
nie no ja juz nie zamierzam sie pierwsza odzywac teraz tylko mysle jak sie zachowac jak sie odezwie bo mysle ze po tym odezwie sie napewno

Gość to chiba ja
nie pisz do niego