Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Saalem

Płodność po odstawieniu tabsow , z jednym jajnikiem wiarygodność testu

Polecane posty

Gość Saalem

Chciała bym się dowiedzieć jak jest z płodnością jeśli mam jednego jajnika [ jednego straciłam przez b.duzego torbiela w towarzystwie kilku mniejszych ;(] i odstawiłam tabletki yasmin (łącznie z 5 opakowań brałam). Krwawienie z odstawienia dostałam 11 paź. Kochałam się z chłopakiem prawdopodobnie w dni płodne - trudno teraz określić kiedy one były w każdym razie 10 i 16 dnia cyklu ;> coprawda byl to stosunek przerywany i z prezerwatywą ale mam duże upławy ciągle raz przezroczyste raz jakby białawe :| i obawiam sie ze mogła bym być w ciąży co niekoniecznie by mnie teraz uszczęśliwiło .. Jakby jakimś cudem dostała sie tam odrobinka plemników ( głowię sie i głowię i w końcu całkiem sie juz gubię w rozważaniach czy mogły by sie w jakiś sposób dostać czy tez nie , stresik swoje robi :P) jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? I czy test jest wiarygodny w pierwszym cyklu po odstawieniu anty.? Bo tam hormony buzują różne cuda to nie wiem czy jest sens robić test. oczekuje miesiączki teraz jakoś na dniach. Proosze podzielcie sie wiedzą ;) Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować