Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyna1984

co dzieci robia w przedszkolu jestes pewien ze wiesz

Polecane posty

Gość tyna1984

to forum dla mamy ktora jest pedagogiem i uwaza ze w przedszkolu dzieci tylko ucza sie piosenek,a wy wiecie co w przedszkolu dzieje sie z dzieckiem???jakies smieszne sytuacje albo cos

Gość tyna1984
no co wy nie macie dzieci w przedszkolu

Gość rebusik
tak,uczy sie też literek i cyferek,chodzi na tańce i basen,rozrabia i bawi się z dziećmi.o co ci chodzi

Gość tyna1984
chodzi o to ze jedna z mam uwaza ze dzieci sa aniolkami wszystkie a co sie okazuje ze mowia o tym co sie w domu dzieje ze sie bija i potrafia byc zlosliwe.nie mowie ze wszystkie ale i taka natura dziecka

ale żeś nowość powiedziała to oczywiste że dzieci bardzo często mówią co się w domu dzieje uczą się i też rozrabiają, a czy ty uważasz autorko że rodzice tego nie wiedzą?

Gość jakakaka
np przynosza nagiegoi kena podazajacego na kucyku ponny

Gość tyna1984
NO OK JA NIE MAM DZIECKA w tym wieku ale na innym temacie chodzilo o imie dla dziecka jedna z pan twierdzila ze dzieci nie smieja sie z imion i nie robia sobie zlosliwosci totez chyba mowie ze zlote przedszkole skoro tak jest to dla niej chce byscie sie wypowiedzieli i udowodnili ze tak jest a tym bardziej ze pani jest pedagogiem i twierdzi ze by wiedziala wszystko