Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadalada

zwiazek z francuzem..........wymienmy sie doswiadczeniami-

Polecane posty

Gość gadalada

jacy sa co nas rozni itd.......... a moze sa tu rowniez dziewczyny ktore mieszkaja we francji??ja mam zamiar wyjechac i bede tam po raz pierwszy i nie mam zielonego pojecia czego sie spodziewac:-)

Gość gadalada
nie ma nikogo????????no nie wierze:-)

Gość baniuszka
oj uwazalabym...choc kazdy jest inny..jednak moj ex..;/ zdradzil..z kolezanka z pracy..mowil ze kocha itd a robil co innego:/pozatym jak patrze na to z perspektywy czasu pamietam jak ogladal sie za kazda dziewczyna na ulicy kazda! i z wieloma flirtowal w mojej obecnosci a myslalam ze jest tylko mily dla nich tak sobie tlumaczylam..pozatym nie czolam sie przy nim ok. nie naleze do osob szczuplych..i czasami mi to wytykal.to tyle w skrocie:/ale mam nadzieje ze twoj jest inny!! dlugo razem jestescie?układa sie wam?

Gość Ewelina ze Zgierzaa
francuz w związku jest ok bo ubarwia życie erotyczne :classic_cool: ja jednak wolę nazwę "oral"

Gość baniuszka
hehe francuz to oral skoro o tym rozmawiamy :P a co do sexu sa pzynajmije moj byl ok chociaz jak porownoje z moim obecnym z ktorym jestem juz dlugo polakiem to nie ma porowania.. to chyba kwetia tego z kim i ile si ejest jak sobie ufmay w lozkui na co pozwalamy itd a wasi? roznia sie czyms od polakow?

Gość Ewelina ze Zgierzaa
u nas w Zgierzu mówimy oral, aby nie obrażać Narodów Zjednoczonej Europy :classic_cool:

Gość kwiatkowa1
ja spotykalam sie w wakacje z francuzem przyjechal do swojej cioci mojej sasiadki i powiem wam ze bylo hm...ciekawie...wspanialy sex..pieknie mowil do mnie po francuzki...ale jesli chodzi o cos na dluzej..powazny zwiazek czy malzenstwo to chyba nie:/a wasi jak?jak wygladaja, jacy sa w lozku?co was w nich drazni a za co ich kochacie?:)

Gość berciczka
wszystkie macie podobne zdanie w łożku ok ale niewerni...ja trafilam na wiernego akurat;) ale nie jestesmy juz razem..język byl najwieksza bariera..owszem jakos sie dogadywalismy ale kiedy byla jakos klotnia czy chcialam mu powiedziec co czuje..brakowalo slownictwa..co sprawialo ze nie poznalismy sie tak w 100% do konca. z zachowania tak ale nie z naszych mysli i tego czego bysmy chcieli..niewiem czy wiecie o co mi chodzi..trudnomi to opisac. obecnie jestem poraz 2 ze swoim chlopakiem zeszlismy sie po wielu latach i pwoiem wam ze jesli chodzi o sex nasi nei sa gorsi;)hehe uwarzam ze to kwestia co sie do kogo czuje w danym momencie itd itd a byly zawsze byl kims dl amnie waznym i wsumie zawsze za nim tesknilam naszczescie udalo nam sie znowu polaczyc pomimo iz wczesniej oboje bylismy w powaznych zwiazkach..a teraz szykujemy sie do slubu:)naszgo slubu:)czego i wam kochane zycze z francuzem, polakiem, nie wazne ... z ta swoja polowa ktora jest wam przeznaczona:!

faktycznie jesli nie mowi sie po francusku, to moze to byc problemem... gdy jednak nie ma takiej przeszkody, to jest raczej ok... Jesli chodzi o roznice kulturowe, to oczywiscie ze istnieja ale mysle, ze to wlasnie jest ciekawe i \"ubarwia\" zwiazek... Wszystko jest kwestia checi zaadoptowania sie w obcym srodowisku... A charakter?...to nie kwestia pochodzenia z innego kraju, tylko sposobu wychowania...

Gość berciczka
no wlasnie ten jezyk jest najwiekszym problemem:/ spoko mozna sie dogadac lączac rozne jezyki i ucząc sie francuskiego w miedzyczasie..ale czasem sa takie chwile ze brak ci slow-ja tak mialam przynajmiej..i z perspektywy czasu gdy patrze na tamten zwiazek wiem ze wlasnie nie do konca sie poznalismy..zgadzam sie ze nie pochodzenie swiadczy o charakterze a raczej wychowanie bo moze byc dobry polak a zly francuz jak i na odrot nie mozna nikogo szufladkowac!!!! a wy dziewczyny?jak sie czujecie w waszych zwiazkach? gadalada wyjechalas juz? wsumie ty zalozylas ten watek..jak tobie jest w zwiazku?poplotkujmy troche;)