Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halina z malopolski

jakie dowody na winę męża?

Polecane posty

Gość halina z malopolski

Mąż chce rozwodu, ma kochankę i postanowił odejśc ode mnie po 4 latach małżeństwa i 5 latach narzeczeństwa. Chce oczywiście porozumienia stron bo chodzi mu o szybki rozwód. Ja jednak nie czuję sie winna rozpadu związku, dbałam o męza i byłam dobrą żona. Chce udowodnić mu winę mam świadka- moja siostra, która zna kochankę męża i widziała ich razem, mam fotografię na której przytulają sie (mąz i kochanka), mam zdjęcie ktore zrobiłam na programie skype (chodzi o rozmowy męża z kochanką na skype, nie mam treści rozmów ale ich częstotliwość, daty, godziny połączeń, on czesto rozmawiał z nią przez komputer ale nie na gg wiec nie mam konkretnych rozmów.) Co jeszcze przydałoby się w sadzie aby były dowody? Na komputer mąż założył hasło i nie moge tam wejsc a wiem że ma tam zdjęcia i inne pamiątki ich romansu.

Gość mi wystarczyli
sami swiadkowie

Gość halina z malopolski
ale swiadkiem będzie siostra boję sie że sąd moze nieprzychylnie patrzeć na te zeznania bo jest moją siostrą czyli osoba spokrewnioną, chce kolezankę namówić aby zeznawała ale on nie iwidziala ich razem w intymnej sytuacji tylko jak rozmawiali, ewentualnie uśmiechy, jakieś gesty tylko... Czy to wystarczy. Pod łózkiem nie byłam i nie robiłam zdjęć nie stac mnie na prywatnego detektywa