Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty123456

do Kobiet----jak was zrozumiec

Polecane posty

Gość qwerty123456

Witam drogie Panie wczoraj spotkalem sie z pewna koleżanką na tzw randce bylo super, kolacja, pub, spacer po zakonczonym spotkaniu napisala sms ze bylo swietnie i ze sie jej podobalo, jaj jej rowniez odpisalem. I od tamtej pory milczy żadnego sms rano ani wieczór. Jak myślicie gdyby jej zależało to od tamtego czasu by cos juz napisala, kobitka jest swietna strasznie zalezy mi na niej doradzcie jak ja mam sie zachowac aby tego nie spalić Bo tak sobie mysle, ze jak ja teraz zaczne pisac smsa to moze pomyslec ze jakis nachalny jestem :) Drogie Panie jak wy myslicie do kogo nalezy teraz ruch........ Wziąść ja na przetrzymanie tzn jak zalezy jej to napisze ale rownież ona moze pomyśleć tak o mnie. Czy moze to wyglada na jednorazowe spotkanie.....:( doradzcie bo wasze umysły są nieodgadnione dla mnie pozdrawiam i czekam

Gość no nei wiem
pisz nie zastanawiaj sie :D ona pewnie czeka na smsa od ciebie :)

Gość oko4545
one tak maja to ich tak zwana duma :D, napisz jej ale nie musisz jej pisać na drugi dzień, wyczekaj ją, nie się trochę poniecierpliwi ;)

Gość zakochana w Koziorożcu
Zapamiętaj: TO FACET MA NAPISAĆ!!!!!!!!!!!!!!! zaproponuj jej następne spotkanie, powodzenia:)

Gość kobi41
a skad ty przyjechales?

Gość igusiaXX
pewnie, że pisz ... ona czeka .... Zostawiamy Wam, tą możliwość polowania na nas, to poluj .... ;) Przecież nie masz żadnych sugestii, że masz spadać ... czyli czeka ..

i na początku znajomości raczej nie baw sie w przeczekiwanie, bo sie panna może wkurzyc...:O

Gość eeeeeeeee
biedna dziewczyna :O czeka na wiadomość :O Pisz i to ładnie ;) Powodzenia 🌻

Gość qwerty123456
dzieki za liczne wypowiedzi..... pozdrawim

chbya ze pisala esa p[od wplywem alkoholu a rano jak otrzezwiala:o ale nie na pewno nie bylo tak jak piosze:) napisz i daj znac czy odpisala:) a moze zadzwon:)

Gość oko4545
zakochana... ma racje ale jak pisałem nie zasypuj ją odrazu smsami bo również ją wystraszysz daj jej przemyśleć ten wieczór, zawsze jest lepiej napisać dzień później niż o ten dzień za wcześnie. Kobiety nie lubią desperatów i takich co się za szybko zakochują

Gość to chiba ja
napisz tylko jednego sms-a jesli nie odpisze to raczej nie licz na cos wiecej jak znajomosc

Gość Młoda doktorka
Pisz, pisz i to szybko, ona na pewno czeka na sms od Ciebie:)

Gość qwerty123456
ok thx za rady Ja napisałem a ona odpisała......czuje sie jak małolat, ale szczesliwy :) a jakie Dałybyście wskazówki na przyszłość...tzn nie wiem kiedy sie z nia zobacze bo nie mieszkamy w tej samej miejscowosci, na razie bede utrzymywal kontakt telefonicznie i smsowy chodzi mi o to jak czesto dzwonic i pisac te smsy (jak ja nienawidzę takich spraw :) )

Gość dżizas.
ale po co masz je rozumiec? badz soba, rób swoje jak chcesz napisac to napisz i albo bedzie cos wiecej albo nie hehe

jak często? hmmm...nie więcej niż raz dziennie, nie mniej niż raz na 3 dni. Wybór należy do Ciebie:).