Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurecka_85

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Kurecka_85

Witam. Mam pewne obawy i chciałabym je s kimś skonsulotować. Ostatnią miesiączkę miałam 5 października (trwała 5 dni). Mój cykl trwa ok 30-31 dni, więc już powinnam dostać kolejną miesiączkę. Ostatni raz współżyłam z partnerem 20 paździrenika. Byłam u ginekologa wczoraj, przebadał mnie i powiedział, że na razie nie jest w stanie stwierdzić po badaniu czy jest to ciąża. Kazał czekać do sosboty i potem zgłośić się na ewentualne badanie BHCG. Czasem czuje ten dziwny ból brzucha jakgdyby miał to być okres ale zaraz potem znika i już nie czuje nic. Ogólnie czuje się dobrze, bez wyraźnych zmian. Pomóżcie, bo bardzo sie denrwuje. Będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź. Pozdraiwam

hmm ciaza nie wykluczona, badz tego swiadoma ale to zalezy czy bylas zabezpieczona itp..a jak sie czujesz ogolnie jakie masz jeszcze objawy?? i ile masz lat,jak czujesz sie z mysla ze to moze byc ciaza?? pozdrawiam

Gość Kurecka_85
Dzieki za odpowiedź. Mam 22 lata. Nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, kochaliśmy się bez zabezpieeczenia, ale wytrysk był na zewnątrz (nie we mnie). Ogólnie czuję się bradzo dobrze. Mam świadomość tego, że to może być ciąża, no i gdyby tak było to, będzie to juz ok 4 tydzień. Jeśli chodzi o objawy ciąży, przypadające na ok 4 tydzień - nie mam żadnych z nich tzn: częste oddawanie moczu, podwyższona temperatura, zaparcia, itp. Jeśli okarze się, że jest to ciąza, to będzie troche ciężko się z tym pogodzić, ale przecież świat się nie zawali. Planowaliśmy z partnerem ślub dopiero w 2009, więc jeśli się okarze, że zaszłam w ciąże, weźmiemy ślub o rok wcześniej. Pozdraiwam

Gość Kurecka_85
up

mysle ze nie masz sie czym denerwowac... miesiaczka moze sie przeciez spoznic te pare dni... i tak szybko u ginekologa ?? ;/

Gość Kurecka_85
Zrobiłam dzisiaj test..... nawet dwa testy..... oba negatywne.... uf...... ale to i tak nie zmniejsza moich obaw, bo skoro to nie ciąża i skoro do tej pory miałam regularne cykle, to co jest przyczyną takiego opóźnienia??? Macie jakieś pomysły???