Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona...

bez błony dziewiczej

Polecane posty

Gość Zdziwiona...

Mam takie ptanie...czy jest mozliwe urodzić sie bez błony dziewiczej...? Mój partner i ja sama bylismy zaskoczeni gdy przy naszym pierwszym stosunku okazalo sie iz nie ma oporu itd.... Chlopak zaczal watpic w moje dziewictwo a ja nie wiem jak mu to wyjasnic...tym bardziej ze nigdy niczego sobie nie wkladalam do pochwy...

Jęśli miałś delikatną błone to mogłaś ja przerwać przy uprawianiu sportu nie wiedzac o tym...

Gość tak to jest możliwe
ja jestem stara i nie uprawiam seksu ani nic mi się nigdy nie stało przy uprawianiu sportu itd., a błonę mam taką, że niektórzy ginekolodzy muszą się dobrze zapatrzeć, zeby ją zauważyć:O Ale są takie przypadki. Nawet takie, że błonę się traci dopiero przy porodzie

Gość kinia666
o matko, weź sobie dziewczyno jakąś książkę na temat seksu, np pożycz od babci Michalinę Wisłocką, albo poszukaj w necie po prostu jakichś rysunków, to zobaczysz, że są różne kształty błon dziewiczych i nie jesteś żadnym wyjątkiem- jakieś 20 % kobiet ma tak jak ty i zamiast wypisywać bzdety na forum ciesz się, że nie masz błony, która zasłania całkowicie wejście do pochwy i nie musiałaś przeżywać męczarni przy pierwszym stosunku jak niektóre kobiety. Jesteś więc szczęściarą-chyba,że wyznajesz jakąś ortodoksyjną religię albo przeniosłaś się tu z 19stego wieku i potrzebujesz śladów na prześcieradle.