Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIEWCZYNY CO SĄDZICIE

DZIEWCZYNY CO SĄDZICIE O TYm jak facet sobie goli okolice intymne

Polecane posty

więc tak , to ze babeczka musi miec tam miedzy naogami wygolone to norma > jest piekna delikatna powabna wiec wloski maja sie nijak do jej urody i delikatności Ale jak to jest z facetami jeśli ja mam jajeczka przystrzyzone a nad wackiem takimaly kwadracik utworzony z wloskow jak maja dziewczyny to czy to nadal jest seksi i meskie ???? czy jak dziewczyna zobaczy u faceta taki wzorek jaki ona sama ma na wzzgorku wenus to nie uzna ze facet jest malo meski. A moze pomysli wow ten facet naprawde potrafi dbac o siebie ?? Jak to jest ??????

Gość nie mam zdania

Gość bigbear from gb
czasami przystrzyge sobie tam wlosy na dlugosc kilku mm ale wycinanie wzorkow? to jakies takie pedalskie

Gość mysza szycha
moj facet jest ogolony na zero..bez trojkacikow:)..ale u niego to ma wiecej zwiazek z kultura z jakiej pochodzi....

ale ja mowie o takim czyms jakby kwadracki nad wackiem a po bokoach wygolone na zero takie cos jak maja pani8enki, widzialem to na filmie jak gosc sie z panienka zabawial i wygladqalo to bardzo estetycznie. Zadnych klako9w ale nie qwiem moze facet powinien miec normalnie tam klaki ?? Takie tylko przystrzyzone maszyynka do wlosow, planuje seks z moja panna i nie wiem co mam tam na dole zrobioc, nie wiem jakby zareagoweala jakbym, sie tak wygolil po bokach i tam tylko kwadracik nad wackiem zostawil ...

moze poprostu babka jest subtelna delikatna to zadnych tam włosow a facet to brutalny wiec powinien miec wlosy by byc bardziej samcem a nie niewiasta ?? co sądzicie ??

Gość dirty harriet
badz samcem;)

Gość Sami21
moj maz goli sobie odkad pamietam okolice intymne :) ja gole sobie nie tylko "dol" na paseczek, ale tez cale rece i nogi mnie to jakos bardziej podnieca

serio ?? a wszystko to nie jest pedalskie ??? zadnych wlosk,ow nawet nad wackiem ?? to nie meskie ! ja nie mowie o trojkaciku ale kwadraciku

Gość bigbear from gb
kwadracik bedzie sie modnie komponowal z apaszka na szyi...

Gość Sami21
dla mnie to jest wlasnie meskie moj maz jest ciemnym brunetem, tzn karnacje ma bardzo ciemna, czarne wlosy ale zajebiscie jasne niebieskie oczy 👄 goli sobie dol, caly do tego nie ma ani jednego wloska na klacie, o ktora tez dba obpowiednio na silowni dla mnie to wlasnie jest strasznie meskie i podniecajace :) ale kazdy woli inaczej mam kolezanke ktorej chlopak nie widzial silowni na oczy, jest zarosniety jak malpa na klacie o dole nie wspomne-nie widzialam zastrzegam :-P i jej sie to bardzo podoba

Gość to chiba ja
ja tam lubie jak moj chlop ma przystrzyzone wloski albo w ogole ich tam nie ma

Gość dirty harriet
a ja lubie jak facet jest caly owlosiony, ma nadwage i polkilogramowego fiuta

Moim zdaniem jesli facet goli sie tam z wygody lub dla higieny, bo np. uprawia sporty to jest to OK...ale sexy? I jakie kwadraciki znowu?? Facet to facet i najbardziej męsko jak dla mnie wyglada bez przeróbek - czyt. zarośnięty :P Wtedy jest taki fajny kontrast między nim a delikatną,gładziutką kobietką ;)

Gość mi to bez różnicy
ale jakbym miała wybierać to wolę zero

sorki ale ten odblask niestety od lampy blyskowej

wole zarosnietych,chociaz nie cierpie wlazacych miedzy zeby wlosow:-o

ok nie doluj mnie , sytuacja hipotetyczna , zanosi sie na seks z tym chlopakiem robisz to poraz pierwszy , z rzuca majtki i widzisz takie cos . Jest ok , podoba ci sie czy wolisz calkiem na zero lub zarosnietego ?? co jest bardziej seksy i męskie??

z tego co wiem to wlasnie maksi klaki sa passe

przynajmniej na tzw zachodzie

prawde mowiac to nie zwracam uwagi,facet musi byc dobrze zbudowany-wysoki i szczuply;)-nie napakowany,poza tym jestem bardzo monogamiczna i takich sytuacji nie biore absolutnie pod uwage;)

prawde mowiac to obojetne,facet musi byc dobrze zbudowany-wysoki i szczuply;)-nie napakowany,poza tym jestem bardzo monogamiczna i takich sytuacji nie biore absolutnie pod uwage;)

NO I RÓB TU SONDĘ Z DZIEWCZYNAMI :(

Gość isssska
ja wole przystrzyzone ale taki seksy paseczek jest calkiem calkiem

Gość sadze wtedy ze taki facer
JEST GEJEM! TOTALNIE NIEMESKIE!!!!!!!!!!!

Gość mrukacz cichy czesty
A co tak sie ich wypytujesz.Zrob sobie jak chcesz i kwita.tak,zebys ty czul sie dobrze.

no wlasnie ze nie bo chce zeby laski nie myslaly ze jestem gejem , jestem hetero ! jak czytam wypoeidzi i trendy na zachidzuie to tam sie ludzie gola i mowie o facetach , krzaki sa passe, ale tu widze ze moze to kiepsko wygladac jak laska zobaczyz zaraz sobie pomyśli swoje. czyli to ospada, juz lepiej na zero ogolic wtedy bedsie mesko bardziej

Gość ogolony facet
to ciota a nie facet