Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja nie wiem nic

Jak Go o to poprosić ?

Polecane posty

Gość A ja nie wiem nic

Mam nie lada problem przed sobą..otóz..chcielibyśmy wspolnie z moim mezczyzną rozpoczac wspolzycie. W moim odczuciu pozostaje jedna kwestia : jak Go poprosić aby zrobi badania na HIV ? Jak rozzpocząć rozmowę ? Czy Go tym nie urażę? Dodam, ze ja też mogę sobie zrobić te badania...najwazniejsze to jest to aby On je zrobil...chce miec pewność..bo w koncu tu chodzi o moje zdrowie, zycie.

Hymm a rozmawiałaś z nim o jego życiu seksualnym?? Może nie musi?? A jak chcesz dyskretnie-idź z nim oddać krew-tam badają-tylko pilnuj żeby ankiete sumiennie wypełnił pozdrawiam :-)

Gość
najlepiej upuść mu krwi podczas snu i pobiegnij z nią do laboratorium :o

Gość A ja nie wiem nic
hahaha tak, rozmawialam z Nim, mial przede mną jedna partnerkę? Ale skad mam miec pewnosc, ze ona sie nie puszczała?

Gość A ja nie wiem nic
przede wszystkim nie chce Go urazić. Nie chce aby sobie pomyślał, ze uwazam Go za jakiegoś faceta ktory sypia z kazda gdzie popadnie...

Gość i tak i nie
masz absolutną rację że chcesz mieć pewność czy jest zdrowy...przecież tu chodzi o twoje zdrowie a nawet życie...po prostu najlepiej prosto z mostu mu powiedz aby się zbadał...jeśli mu na tobie zależy to nie będzie w tym widział problemu...

A ja nic nie wiem--- wydaje mi się, że jeżeli współżył z jedna partnerka to nie masz wiekszego powodu do zmartwień. ale jeżeli uważasz że te badania sa dla ciebie konieczne to poprostu mu o ty powiedz. Dojrzały facet nie powinien odebrać tego zle lecz wręcz przeciwnie - powinien docenić twoją odpowiedzialność

Gość ******************************
lusesita---> no widzisz jaka jesteś głupia że byś na to nie wpadła...i nie rób takiej miny bo ci tak zostanie pustaczko..

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
powiedz mu prosto z mostu. to jest twoje zycie. nie powinien czuc sie urazony. przeciez tylko chcesz sie zabezpieczyc przed ta okropna choroba. aids /hiv rozszerza sie coraz bardziej! kazdy powinien zrobic test przed wspolzyciem. ps: ja jestem clean. robilam ten test 2 razy :)

Gość A ja nie wiem nic
Domcia Napewno nie mam się o co martwić...ale chce miec pewność. Te badania są dla mnie bardzo ważne. Dzieki

Gość i tak i nie
no to co że miał tylko jedną partnekę...a skąd wiadomo że ona była zdrowa...nie wiadomo z kim spała przed tym chłopakiem...a do zarażenia HIV-em wystarczy jeden stosunek...więc nigdy nic nie wiadomo i lepiej się zbadać

Gość A ja nie wiem nic
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a myslałam ze jak zaloze ten topik tutaj to ludzie mnie zbluzgają..ze jakas szurnieta jestem :D ze cche robic jakies badania. No proszę, jakie miłe zaskoczenie

Gość ******************************
brrrrrrrrrrrrrrrrr---> to co ty puszczasz się z byle kim i się nie zabezpieczasz że robiłaś aż dwa razy te badania...żebyś się czasem nie przejechała kiedyś...

Gość mysza szycha
mialam taki sam problem....mieszkam za granica..wiec tu nigdy nic nie wiadomo....i ja to tak przedstawilam, ze wyszlo ...ze to lepiej dla niego, ze my sobie razem zrobimy te badania...oczywiscie wszystko bylo ok....a na koncu..on byl zachwycony, ze ja sie tak o niego martwie i taka odpowiedzialna jestem...ze az mi sie chlopaczyna oswiadczyl i oczekujemy teraz babyka :)

Gość i tak i nie
nie tyle przebiegłym co zapobiegawczym

Gość mysza szycha
do tego trzeba kobieta byc heheheh

Gość resztki mózgu
Piszecie bzdury. To że spał z jedną nie oznacza że jest zarażony ?! Tia, to dodaj jeszcze do tej jednej partnerki wszystkich partnerów których ona miała plus ich partnerki wtedy masz dokładną liczbę potencjalnych nosicieli wirusa....

Gość chcialem cos dodac
Mi sie wydaje, ze jakby to facet kobiecie zaproponowal robienie badan, to poczylaby sie jak dziwka :o

Gość 79t99t9
po prostu z nim porozmawiaj ja tak zrobiłam i on zrozumiał - no bo czego tu nie rozumieć