Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbójnica

W jakim wieku się po raz pierwszy całowaliście itd?

Polecane posty

Gość ja chce dziewice na zone
no frajerem, co sam nic nie zakosztowal, a wzial na zone kobieta co sobie nakorzystala z facetow. jak juz czekac na ta jedyna, to ona tez powinna byc dziewica

jak piescic na golasa, bawic sie penisem, facet jej robil palcowke, jakies wspolne macanki na golasa, pettingi, wspolne prysznice to nie. a w ubraniu to spoko

Gość Viviette
Ale skoro tak do tego podchodzisz to powinieneś w miarę szybko poinformować swoją dziewczynę o tym, czego wymagasz. Bo później oboje możecie się rozczarować i cierpieć.

ale boje sie, ze jak tak powiem na poczatku, to ona ucieknie, bo stwierdzi, ze ja przedmiotowo traktuje

poza tym boje sie, ze jak zwiaze sie z dziewczyna, ktora juz nie jest dziewica to sie zakocham na zaboj, wezme z nia slub kiedys itp. i bede frajerem, bo spal tylko z zona, a dla niej pierwszym nie byl :( i bede sie zle z tym czul, bede mial niska samoocene i poczucie wartosci, bede zakompleksiony :(

Gość Viviette
No nie od razu, ale na którymś tam spotkaniu. ;) Bo jak już się naprawdę w sobie zakochacie i okaże się, że ona nie jest dziewicą to myślisz, że będzie ci tak łatwo od niej odejść i dziewictwo wciąż będzie dla ciebie takie ważne? Byłeś już kiedyś w takiej sytuacji?

Gość Viviette
Moim zdaniem to wcale nie oznacza, że jesteś frajerem.

moze bylem, ale jak dziewczyna byla bardzo smiala itp. (czyli mogla nie byc dziewica) to sie wycofywalem, bo mnie to krepowalo i podejrzewalem, ze juz pewnie pierwszy raz ma za soba, ale nigdy nie pytalem

nie lubie i nie chce krzywdzic ludzi i to, ze nie zwiaze sie z nie dziewica i nie pojde z nia do lozka to z mojego dobrego serca i troski o nia ;)

bo mam dobre serce, jestem wrazliwy i empatyczny

Gość Viviette
No cóż trochę to smutne, że ma to dla ciebie aż takie znaczenie.

no wiesz, chce miec jedna partnerke w zyciu, wiec musze dobrze wybrac ;)

Gość Viviette
A myślisz, że dużo facetów ma takie samo podejście jak ty?

w moim wieku wiekszosc juz nie jest prawiczkami, wiec na to tak nie patrza. moze jak sie zakocham w nie dziewicy to z nia bede, ale pewnie nie bedzie to moja ostatnia partnerka

Gość Viviette
Czyli, że byś ją zdradzał???

nie. pewnie bym z nia z czasem ten zwiazek zakonczyl, a potem szukal innej

Gość Viviette
:-/ Więc dla dobra tej dziewczyny lepiej, aby cię okłamała i powiedziała, że jest dziewicą, jeśli już nie jest. ;)

brzydze sie klamstwem

Gość Viviette
No tak, ale nie wiedziałbyś o tym, że to kłamstwo. Nie każde wychodzi na jaw.

chce miec jedna partnerke, jestem prawiczkiem, wiec mam moralne prawo szukania 100% dziewicy

Gość Viviette
No ok, już o tym wiem. ;) Nie zmieniaj tematu. Ja teraz mówię, że dziewczyna może cię okłamać, a ty możesz się o tym nigdy nie dowiedzieć.

to by bylo przykre i bezczelne z jej strony, budowane szczescia czyims kosztem. poza tym ja bym dziwnie sie na jej miejscu czul. ona by klamala, wiedzac, ze znajac prawde bym jej nie szanowal i jej nie chcial. takie zycie w zludzeniu

Gość Viviette
Niektóre jednak tak potrafią. Poza tym dla miłości można nawet kłamać. Gdyby wiedziała, że pewnie cię straci, gdy poznasz prawdę.

Gość Viviette
A co z dziewczynami, które straciły dziewictwo w wyniku gwałtu?????????? Czy takie są już skreślone?

16lat pierwszy pocałunek 17lat pierwszy sex ......i cały czas tylko jeden i ten sam partner:)

gwalt to nie jest dla mnie utrata dziewictwa, to straszna tragedia, to nie z ich winy, to rozumiem

Gość Viviette
To dobrze. Będę już kończyć, dzięki za rozmowę. Na razie i życzę spotkania dziewicy.

dziekuje i nawzajem

Gość prawiczki beeeeee

Gość coś w tym jest
To fakt że wiele zdzir trafia na prawiczków. Zastanawiające to jest. To wynika z tego że niektórzy faceci są popaprańcami. Są jacyś tacy mało albo wcale męscy. Sam nie jestem prawiczkiem ale z perspektywy czasu żałuję bo poznaję teraz dziewczyny które są dziewicami i przez to że już byłem z kobietą mam u nich małe szanse. Oczywiście nie każdy prawiczek trafi na zdzirę bo wielu trafi na dziewice i będzie ok. Ale zgadzam się z tym że trudno szanować faceta który jest prawiczkiem i wiąże się z dziewczyną która dziewicą nie jest a na koncie ma kilku facetów i doświadczona jest jak dziwka z burdelu. Taki facet zasługuje na pogardę nie przez to że jest prawiczkiem - bo to według mnie jest wartość samą w sobie - ale dlatego że wiąże się ze szmatą a nie porządną dziewczyną. Na pohybel facetom bez godności i honoru!!!! A te dziwki z którymi się ożenią i tak będę z nich robić jeleni. Może nie wszystki ale wiele z nich. Bo takich facetów takie kobiety (doświadczone z innymi) nie będę nigdy szanować. Może będę ich kochać ale napewno nie szanować.