Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbójnica

W jakim wieku się po raz pierwszy całowaliście itd?

Polecane posty

Gość prawiczek ma prawo do dziewicy
i basta. i ma prawo skreslac dziewczyny, za to, ze maja doswiadczenia seksualne i basta

bo po co ma znizac swoj poziom i brac pania po przejsciach?

"zaniżać swój poziom" to troche przesadzone stwierdzenie ale jeśli chcesz dziewicy to masz do tego prawo i basta :P

ale facet, ktory prawiczkiem nie jest, a rzada dziewicy jest hipokryta jak dla mnie

Gość 23 lata mam
i nic :( ale ja juz nie wierze, ze cos sie zmieni.

prawiczek ma prawo - zgadzam się oczywiście może mieć takie upodobania - ma do tego prawo ale szczytem chamstwa byłoby odrzucenie dziewczyny tylko dlatego, że nie jest już dziewicą w sytuacji gdy sam aniołem nie był... 23? - są starsi/sze od CIebie ;)

Gość 23 lata mam
Wiem, ale jakos mnie to nie podbudowalo. :(

mnie fakt że są 30-latki dziewice/prawiczki też nie podbudowuje ale opowieści o tym że czasem jednal znajdują tą swoją połówkę, że znajdują tego/tą, który potrafi to docenić zamiast wyśmiewać - a i owszem :)

Gość 23 lata mam
No, moze... A ja ciagle lapie dolki, najgorsze sa wieczory, bo wtedy najbardziej doskwiera mi samotnosc. I nic nie pomaga. :( Ide sie upic 🖐️

a ja nawet się upić nie mogę bo właśnie po alkoholu największe doły łapię... :( gdzie są fajne mosty? :O

poza tym jesli facet ma miec tylko jedna partnerke w zyciu, to to musi byc dziewica, inaczej mu sie to nie oplaca. jak czekac na ta jedyna, to na dziewice

Gość 23 lata mam
U mnie. Zapraszam do Wrocławia - miasta mostów. Możemy skoczyć razem, zawsze to raźniej we dwójkę i większe obciążenie, jak będziemy trzymać się za ręce. :O

"inaczej mu sie to nie oplaca" - nie no, nie rzeliczajmy tego w tn sposób! Jeśli dla kogoś dziewictwo jest wartością a nie zbędnym balastem to rzeczywiście powinien/ma prawo oczekiwać tego od przyszłeg partnera... ale życie to nie biznes - nie ma "nie opłaca się" - być może kiedyś spotkasz wspaniałą kobietę, taką, jakiej od zwsze szukałeś, ale okaże się że kiedyś już z kimś spała (mówię tu o np.1 partnerze i sexie z milości a nie z ciekawości czy "łatwości") i co wtedy? powiesz "nie opłaca mi się z Tobą być"? Jasne że idealna byłaby ona dla CIebie dopiero wtedy, gdy byłaby dziewicom ale ludzi idealnych nie ma, niestety... CO do obciążenia to rzeczywiście! - nie pomyślałam, a powinnam bo w moim przypadku najmniejszy podmuch wiatru i... przeniesie mnie delikatnie w bezpieczne miejsce :P

natomiast jak prawiczek bedzie mial pierwsza partnerke nie dziewice to oczywiscie ma prawo ja porzucic, ale potem juz nie ma prawa szukac dziewicy, co najwyzej nie dziewica rowna sobie, po jednym partnerze

Gość MIshaaaa
15 i 15 ^^ na wszystko jest swoj czas . [:

ja niestety jestem gotow szukac idealu, jestem cierpliwy, i metoda prob i bledow moze znajde kiedys ta super dziewice

jak moja pierwsza partnerka nie bedzie dziewica to i dla mnie pewnie nie bedzie ostatnia partnerka, bedzie pierwsza, ale nie ostatnia. jak miec jedna przez zycie to to musi byc dziewica

zaraz zaraz... a Ty jesteś prawiczkiem i zamierzasz nim pozostać dla tej \"jednej jedynej dziewicy\"???? wybacz pytanie jeśli już o ty pisałeś - nie chce mi się szukać od początku :P

zgadlas

Gość ewusia3086
pierwszy pocalunek 16 lat , wczesniej nie myslalam o takich pierdolach ;p

Gość ewusia3086
a no i to byl 1 chlopak, szybko sie skonczylo, pozniej juz MOJ M :) i z nim cala reszta ale to jak mialam 18 lat :D i do tej pory razem i oby do konca , pozdrawiammmm

Gość Tantiana
Ja też pierwszy raz całowałam się w wieku 16 lat, bo wcześniej absolutnie nie byłam na to gotowa psychicznie. ;) To był duży stres.

Gość Tantiana
Żałuj. Takie rzeczy warto pamiętać. W końcu jest to dosyć ważny moment w życiu.

Gość onija3
Dobra zaczne że jestem facetem... Żeby nie było nie porozumień.. mam 18 lat... Tak pierwszy pocałunek... hmmm 13lat! i powiem jedno nie żałuję gdyby mogło sie to powtórzyć zrobił bym to jeszcze raz, Jak sie chowałem z koleżanką w krzakach i sie całowaliśmy to cydowne czasy, nie zapomniane wręcz.. Pierwszy pocałunek rozmowy z kobietami i na odrwrót powinien być wcześniej, czyli pocałunki i trzymanie za ręce, sex w wieku 13 lat.. hmmm kobieta może lecz mężczyzna później dorasta fizycznie i psychicznie, szybciej kobiety i dlatego w tym wieku nie idą Facet jest 2lata w stecz .. różnica dojrzewania.. Pierwsza miłość... Nie miałem i jak narazie niechce mieć, czemu.? mam jeszcze troche przed sobą, pewnie w niejedne kłopoty się wpakuje, więc w tym wieku na stałe związki raczej odpadają.. Stosunek: 15-16 nie pamiętam dokładnie ... Dziewczyna rok starsza. wg mnie sex powinien zacząć się w wieku 16-17 lat, bo później następuje upośledzenie, umysł w pewnym stopniu stawia blokade i jest ciężko to później przełamać.. nawet znajoma pielegniarka mi powiedziała że stosunek w wieku 16-17 lat to jest normalne a wręcz wskazane... jak miałem 15 lat ojciec dał mi paczke prezerwatyw.. i on powiedział że sam w tym wieku zaczynał i nie żałuje bo ma zdrowe i fajne dzieci i mama jest zadowolona, Stosunek to jest coś bardzo przyjemnego lecz pamiętajcie o anty koncepcji! To jest warunek! Kobiety bierzcie leki konsultujcie się z ginekologiem poniewarz, od leków można stać się bezpłodnym, pan doktor powie jakie odpowiadają tobie i facet z prezerwatywą, i to jest to..! SEX TO TEMAT TABU TYLKO W POLSCE!

Gość onija3
przepraszam, ale muszę sie poprawić (PONIEWAŻ) Gafa ;]

Gość puszczalskie tu sa
bzykaja sie w wieku 15-16 lat, maja niejednego partnera

Gość onija3
Kude to każdy ma mieć jednego partnera Śmieszny człowieczek.. puszczalskie a co jesteś prawiczkiem w wieku 30 lat?..