Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbójnica

W jakim wieku się po raz pierwszy całowaliście itd?

Polecane posty

Gość life is a shit
ja jak mialem 17 lat to sie 1 raz calowalem z dziewczyna;p no i jakby nie patrzec byla ona tez moja 1 sympatia

Gość to ja zaczne
14 lat mialam jak sie calowalam pierwszy raz a sex- 4 lata pozniej

Gość MartyśQ
hmm.. ja pierwszy raz sie calowalam w wieku prawie 13lat.. i wlasnie nie wiem dlaczego wszyscy mowie ze to takie wspaniałe i w ogóle.. ja jakos tego wspanialego uczucia nie czułam.. jak myslicie .. dlaczego ?? bo tak jest za kazdym razem.. a calowalam sie juz ooj duzo razy ..

Niby pierwszy pocałunek był w przedszkolu, ale to się nie liczy :P Prawdziwy dopiero niedawno...ale warto było czekać :) A lat mam 18:O :P

Gość Olcia14
Heh Teraz mam 14 lat mój pierwszy pocalunek byl jakies 8 miesięcy temu..uUU był okropny-obrzydliwy. ale pozniej bylo naparwdę Cudownie..:** A jezeli mówiąc o sesksie to jeszcze tego nie przeyzylam i na razie nie mam zamiaru.. Trzeba dorosnąc:)

Gość 100 krzyżówek
Pierwszy pocałunek był 11 lipca 1999 roku, pod sklepem spożywczo - przemysłowym i to był pierwszy dzień mojego pierwszego "związku" - miałam 13 lat. To była niedziela, było bardzo gorąco. Miałam na sobie rybaczki i białą koszulkę i sandałki. A on był brzydki;) Co za czasy to były..:) Pierwszy raz przeżyłam również w lipcu tylko 4 lata później. 13 lipca. Rodzice wyjechali na wakacje, a ja miałam być grzeczna. On zamieszkał wtedy na 2 tygodnie u mnie. Bajeczne wspomnienia. Pierwszy pocałunek z dziewczyną przeżyłam w wieku 22 lat. Tyle z ważniejszych wydarzeń.

Gość Nadia006
a ja to nie tak dawno ;p;p 13lat miałam byliśmy wtedy w skateparku był juz wieczór... ;D ja byłam z nimm... miałam już iśc ale on pociagną mnie za ręke i powiedział poczekaj... ja gwałtownie sie odwróciłam i mnie wtedy cmoknoł ;DD pami etam że ostro sie na niego wkurzyłamm xdd wcale to nie było takie fajne xdd ale chłopak bosski ;** Fifii pozdroo

Gość MONIKA1991
hej a ja sie calowalam po raz pierwszy w wieku17 lat

Gość NiuSiiaa
. Pierwszy raz całowałam sie w wieku 12 lat . ;D Ale było naprawdę supeer. i to z moim obecnym chłopakiiem .

Gość jakaś tam dziewczyna..
pierwszy raz się całowałam w wieku 13 lat ;) początek 1 gim. teraz mam 15 i mam też w planach już stracenie dziewictwa ;P

Gość King Ad Rock
Haha , to widze że szybko kminisz. Ja tam się nigdy nie całowałem , ani żadnej dziewczyny i nie mam seksu w planach , dla mnie to obrzydliwe. I tak już od 17 lat :) No może na początku tak nie było ale pewne okoliczności to zmieniły. Zostanę sobie inżynierem a potem może oficerem po drodze nagram pare kawałków , bede rozwijal zainteresowania , porozbijam sie z kumplami jakims wozem i bede zadowolony z siebie :)

Gość Zakochana KoTkA
Pierwsza Sympatia-13 lat, pierwszy pocałunek- jakieś 2 miesiące później, a teraz jesteśmy razem ponad 8 miesięcy .! ;***

Gość Nie chce wiec nie musze
A ja sie jeszcze nie calowalem ... mam 14 lat moze cos trace ale czekam na kogos ...

Gość Oliwius
całuje sie od 5 roku życia ktoś pobije !!!!! : ] :P

Gość prawie 30 lat ani razu

Gość yolQa
19lat z miłością mojego życia..

Gość piotroko
pierwsza wielka miłość jak miałem 14 lat pierwszy pocałunek po paru tygodniach i z języczkiem

Gość zielona_fala
w 5 klasie na wakacjach w Bieszczadach do dziś pamiętam tych następnych juz nie nie był z języczkiem

Gość takaaa ;)
12 lat ;)

Gość a jaaaaaaaa
mam 18 lat i jeszcze nigdy się nie całowałam, nie miałam też nigdy chłopaka :(

Gość pierwszy całus 21 lat
i wcale nie jestem brzydulą :D

Gość kobiecakobietkano1
ja tez miałam 21 lat z kawalkiem... na 3 spotkaniu facet mnie "dopadl" i bylo tak beznadziejnie, ze powiedzialam finito:P Fajnie jest teraz... 8 lat pozniej... z calkiem innym mezczyzna:-)

Gość lalax444
13 lat :) echh, nie zapomnę. czekałam na to i w końcu tak z zaskoczenia się stało :p

Gość szałx4334
pierwszy pocałunek w sierpniu , w nocy, na drodze polnej ( z języczkiem) . szłam, mój chłopak nagle mnie zatrzymał, przytulił i pocałować. byłam po 1 piwie :* ajć nie zapomnę! miałam 13 lat

Gość jak wiesz, to odczep się
gdy już umiałam wypełznąć z łóżeczka chętnie dopadałam oralnie innego niemowlaka, ale nie podam dokładnie wieku

Gość lakoniczka
Ja pierwszy raz całowałam się "z języczkiem" gdy miałam 16 lat :D Wogóle za pierwszym razem miałam dziwne uczucie czując język chłopaka ;)