Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdf

dlaczego moj facet po seksiku obraca sie dupka zamiast mnie przytulic...

Polecane posty

Gość fdfdf

dlaczego moj facet po seksiku obraca sie dupka zamiast mnie przytulic...

Gość fdfdf
a juz myslalam ze tylko ja tak mam ;-)

Gość julita_raben
to atawizm zapłodnił samicę, gatunek przedłużony i teraz można odpocząć i mieć to wszystko w tyłku :-)

moj zawsze sie przytula....mowi jak bardzo kocha ....i tak delikatnie palcami gladzi moje nagie cialo

Gość E K I P A R E M O N T O W A
ty się róhasz z muminkiem albo z misiem coralgolem? seksik i dupka? :-D

Gość fdfdf
i tak powinno byc.a ten gamon przewaznie sie obraca jak dobrze wie ze tego nie lubie.no ostatnio mnie przytulil jak mu o tym powiedzialam.a mnie sie wydawalo ze nie powinno ich sie tego uczyc

\"dlaczego moj facet po seksiku obraca sie dupka zamiast mnie przytulic...\" moze twoj facecik nie chce po seksiku sluchac irytujacego gaworzenia swojej kobietki i woli odwrocic sie do scianki?

Gość fdfdf
muminek i koralgol :-) haahahah naprawde dobre i tam mu powiem dzis ;-)

Gość fdfdf
no to powiedzialam mu dzis nad ranem.no i przytulil na na odp... a ja tak nie chce

Gość wyzwolona_pogodna_anka
mój delikatnie gładzi mnie ogonem

Gość przytulanka87

Mój były zawsze po mnie przytulał, byliśmy dosłownie w siebie wciśnięci, głaskaliśmy się, całowaliśmy, mówiliśmy jak nam dobrze itd. miałam wrażenie, że on odczuwa to podobnie jak ja, oboje jeszcze dłuuugo czuliśmy taką cudowną błogość i okazywaliśmy sobie czułość. Z moim obecnym baaardzo mi tego brakuje. On nie bardzo rozumie tę moją potrzebę przytulenia po. Oczywiście powiedziałam mu o tym i przytula i głaszcze (jak się dopraszam) itp. Ale chyba tylko raz widziałam, że też ma taką potrzebę. Tłumaczę to sobie fizjologią i różnicami między mężczyznami a kobietami, ale wiem, że niektórzy zachowują się inaczej (jak mój były) i trochę mi smutno.

Gość ups hm wiecie.. e
ups to ja mam problema, jestem kobieta.. i moj po zawsze mi mowi jak mnie kocha przytula glaszcze chce gadac jak nam bylo i wogole a ja sie odwracam dupka albo chce polezec w ciszy albo zasypiam .. czy ja jestem facetem ? :D ej no serio tak mam :D jestem kobieta i hmm jestem w stanie zrozumiem faceta ktory tez tak ma bo ja tak mam.. e zagalopowalam sie i chyba juz nie wiem co pisze.. mam nadzieje, ze skumaliscie :D czesto sie staralam jakos z nim pozniej jescio polezec pomiziac aleee jak odplywam po orgazmie...