Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 :O jak je zdyscyplinować? żadne odżywki, olejek rycynowy, tusze... nic nie pomaga żyją własnym życiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 no... kobiety!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 7, 2007 depilacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Listopad 7, 2007 Haris rzęsy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddddddddddddddddddd Napisano Listopad 7, 2007 moze sobie kremuj... jakims nawilzajacym, tlustym kremem, ja tak robie i dobrze jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 7, 2007 wiem meaa sugeruję wyrwać nieposłuszne potargan jednostki łyse oczka sa cool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 Haris :D i jak ja będę trzepotać zalotnie??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 7, 2007 no Luśka, albo rybka, albo pipka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me_36 0 Napisano Listopad 7, 2007 takie cudo jak żel do rzęs proponuję aplikuje sie jak tusz - jest przezroczyste i utrzymuje rzęsy w ładzie i składzie ;) na to można dać tusz chyba w avon albo oriflame można to znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 najgorzej mam po przebudzeniu :( śpię na brzuchu z twarzą w poduszce i te rzęsy mi się wyginają pod kątem prostym :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach