Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna241

Okropny ból nerki w ciąży!

Polecane posty

Gość anna241

Gość anna241
Uciekł mi temat za wcześnie - jestem w 7miesiącu, od 4 mam pobolewanie nerki, brałam leki bo mam jakiś zastój który może skutkować kolką nerkową co podobno jest okropnym bolem :( Od wczoraj ból się nasilił, każdy ruch sprwia ból a w nocy każdy ruch na bok :( Co robić boje sie okropnie :(

Gość anna241
Byłam, miałam zrobione usg, dostałam takie tabletki, miałam dużo pić wody i nic nie pomogło..

ale nie dostaniesz żadnych konkretnych leków w aptece oprócz ziół do picia to może dobre na zapalenie pęcherza ale chyba nie w tym przypadku

Przerabiałąm ten temat :( Zastoju w nerce nie wyleczysz az do rozwiązania. Mozesz tylko leczyc zapalenie pecherza (które sie robi z powodu zastoju) - konieczne jest badanie ogolne moczu i posiew - jak bedziesz wiedziala jaka bakteria wowczas odpowiednie leki ci lekarz przepisze ( ja brałam Augmentin na bakterie E. Coli ). Trzeba pilnowac czy nie masz bakterii, czesto badac mocz , pic duzo wody. Ja bralam tez profilaktycznie az do porodu ziołowe tabletki Urosept (polecam!) 1x dziennie. Mialam kolke przez ta chora nerke i wiem jakie to bolesne :( Troche podobne do bólów krzyzowych podczas porodu. Przez zastoj bylam 2x w szpitalu. Życze powrotu do zdrowia !