Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaatioszkaa

lezaczek - bujaczek?

Polecane posty

witam mam pytanie co powiecie o tych bujaczkach?czy jest to naprawde przydatne czy wyrzucenie pieniedzy ?

To zalezy,mi przy jednym jak i przy drugim dziecku bardzo pomogły,dla mnie to zakup wart pieniedzy....

ja mam taki lezaczek bujaczek z Fischer price i bardzo mi sie przydaje.Teraz gdy mały jest bardzo ruchliwy sadzam go w nim przypinam pasami i moge cos w domu zrobic bo wiem ze on jest tam bezpieczny.

ja sprawiłam siostrzenicy na chrzciny:) siora do tej pory mi dziękuje:) malutka lezała w nim godzinami, a jak jej się nudziło to kopała sobie nóżką i się bujała:D

ja tez polecam to naprawde super rzecz!

to jest zarąbista sprawa :) moja córcia spokojnie sobie bawi się w lezaczku z 30 minut, nie więcej ale i tak jest przydatny ;)

Gość niektóre dzieci
ich nie lubią i nudzą się w nim już po kilku minutach, poza tym czasem te bujaczki sa małe i dzieci w ekspresowym tempie z nich wyrastają i jest im w nich niewygodnie moja rada: zanim zainwestujecie w zakup popytajcie wśród znajomych, wypożyczcie taki leżaczek na kilka dni i sprawdzcie czy dziecko lubi takie atrakcje bo może sie zdarzyc że wydacie kasę a dziecko za Chiny Ludowe ni ebędzie chciało w nim siedziec

Gość może się dziecku nie spodobać
Znam dziecko, które siedzi w nim godzinami, a znam takie, które usiedzi chwilę i płacze, że chce wyjść.

Gość niektóre dzieci
Nie jestem pewna o jakim leżaczku mówisz, bo są też takie chuśtawki na baterie, które same sie kołyszą, mają melodyjki, światełka i inne cuda....bywały dzieci że je to bawiło ale tylko do momenty gdy rodzice stali metr od nich i się im przyglądali a gdy tylko próbowali odejśc i zostawic dziecko same rozlegał sie zniecierpliwiony wrzask :-(

ja kupilam córce zwykly lezaczek bujaczek i wogóle go nie uzywamy. Szkoda ze nie kupilam tego fisherprice bo pewnie by sie bardziej sprawdzil. Mala uwielbia rozne swiatelka dzwieki i wibracje. Kupilismy jej hustawke i bardzo ja lubi. Co do lezaczka to jak tylko wklądalam tam mala to dostawala szalu wolala lezec w foteliku samochodowym nosidelku albo w lózeczku. Teraz uwielbia sie bawic wlasnie w hustawce albo w krzeselku do karmienia wiec jak dla mnie lezaczek byl zbednym wydatkiem.

POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!! Nie wiem jak bym sobie dała radę bez bujaczka!! Używam Go bardzo często. Mój synek w nim je, siedzi, drzemie, naprawdę super sprawa! Maagdaa