Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karia123

do niczego sie nie nadaje??

Polecane posty

Nie wiem co robic...Sadze ze sie do niczego nie nadaje.Nigdy nie mialam problemow z nauka, zawsze bylam jedna z lepszych osob w klasie, rzadko sie uczylam, bo mi sie nigdy nie chcialo.WYbierajac liceum zasugerowalam sie moja kolezanka ktora skonczyla jedno z lepszych liceów i zaproponowla mi zebym tez tam poszla.Oczywisie poszlam tam dostalam sie jak 8 osoba w klasie na 29.Teraz nie wiem czy to byl dobry pomysl.Jest strasznie duzo nauki, a ja nie mam najmniejszej ochoty sie uczyc mam wile złych cen, ale sa tez i lepsze.Tylko ze ja nie wiem czy wytrzym am w ten sposob 3 lata.Wstyd sie przenosic i nie wiem co zrobic.Moja kolezanka powiedziala mi ze w tej szkole w pierwszej klasie miala podobne oceny, a skonczyla je nawet z niezgorszym wynikem nie wiem już kompletnie co robic...A moze mam zaburzenia koncentracji.??piszcie co sadzicie na ten temat

Gość nie poddawaj sie bo w
pierwszym roku zawsze jest najtrudniej chca zrobic przesiew nie przejmuj sie tym jakie masz oceny w pierwszej klasi przeciez nie musisz miec samych piatek wazne zeby przejsc a potem bedzie juz tylko dobrze